«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Жовтень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 12.05.2024, 19:35:41

Головна » 2009 » Жовтень » 8 » Закарпаття: Дитячий футбол під егідою міліції



Закарпаття: Дитячий футбол під егідою міліції
12:44:25
 
Для популяризації здорового способу життя, урізноманітнення форм дозвілля, зміцнення фізичної загартованості за ініціативою міністра внутрішніх справ України Юрія Луценка проводиться Всеукраїнський дитячий турнір з футболу. Проходять ці масові заходи у п’ять етапів. Такі змагання під назвою «Золота осінь» відбувалися і в нашій області. Минулого тижня на ужгородському стадіоні «Авангард» зібралися найкращі представники різних районів Закарпаття, які пройшли попереднє сито відбору. На 1-му етапі  стартувало близько 180 команд, на другому визначалися найкращі серед 60 колективів.

 

І ось вирішальні ігри третього обласного  етапу. У відкритті змагань взяли участь заступник начальника управління кадрового забезпечення ГУМВС Микола Юсковець, начальник відділу кримінальної служби міліції у справах неповнолітніх Степан Олаг, начальник одного з відділів управління молоді і спорту облдержадміністрації Анатолій Плеханов, член виконкому обласної футбольної федерації Степан Сельменський та інші. Під звуки Державного гімну у виконанні духового оркестру ГУМВС було піднято Державний прапор України. А потім почалися футбольні баталії.

 

Спершу команди було розбито на чотири групи. Серед них були й вихованці кількох шкіл-інтернатів. Переможці групового турніру потрапляли у півфінали. У  групі «А» у гострій боротьбі перемогла команда Свалявської школи № 1, звівши внічию вирішальну гру зі школярами з В.Лучок, що на Мукачівщині. У другій групі не було рівних вихованцям Перечинської школи-інтернату, які усі свої матчі виграли. У третій групі учні з В.Бичкова, що на Рахівщині, також у вирішальному заключному матчі зіграли внічию з учнями ЗОШ № 1 с. Іза Хустського району і стали першими. Фаворитами четвертої групи були представники обласного центру, юні футболісти 20-ої школи. Та, напевне, недооцінивши суперника, ужгородці уже в першому матчі поступилися команді Волівця (0:1).

 

Потім зіграли внічию (1:1) з учнями Мукачівської школи-інтерату. В останньому матчі команда Ужгорода хоча й виграла у виноградівців, та цього не вистачило для першого місця, яке посіли мукачівські школярі. Отож у першому півфіналі зійшлися великобичківці з командою Сваляви. Представники Рахівщини виявилися сильнішими за своїх візаві (2:1).  Напруженим став другий півфінал між «інтернатівцями» Мукачева  і Перечина.

 

Команда з міста над Латорицею, відкривши рахунок на початку матчу, майже до фінального свистка втримувала перемогу. Та за кілька секунд до завершення поєдинку перечинці провели гол у відповідь. Довелося пробивати пенальті – сильнішими тут виявилися мукачівці (3:1). Такий розвиток подій, мабуть, неабияк надломив команду з Перечина, бо вона у серії післяматчевих пенальті програла і свалявцям у боротьбі за третє місце. У фіналі ніхто ризикувати не став і в основний час голи не забивалися. Знову футбольна лотерея – і тут щастя також посміхнулося мукачівцям, які забили три пенальті у ворота великобичківської команди, натомість суперники зуміли реалізувати тільки один.

 

Урочисте закриття турніру проводив заступник начальника ГУМВС з кадрового забезпечення Володимир Петрицюк та члени оргкомітету. Переможець та призери отримали кубки, грамоти та медалі. Окрім того, чемпіонам вручили новенький комплект футбольної форми від оргкомітету. В окремих номінаціях кращим воротарем визнано Івана Миговича із Сваляви, кращим бомбардиром – Романа Лазарчука з В.Бичкова, кращим гравцем -- Олександра Хочатряна із Мукачева.

 

Організатори змагань висловлюють вдячність директору ужгородського стадіону «Авангард» Матвію Бобалю за надання місця для проведення футбольних баталій. Побажаємо мукачівській команді вдалого виступу на наступному 4-му  етапі Всеукраїнського дитячого турніру під егідою Міністерства   внутрішніх справ України, який відбуватиметься у Львові, повідомляє майор міліції Михайло Пискач із ВЗГ ГУМВС.

 

Іван ГРИЦАН, газета «НЕДІЛЯ»
 
 
 
Категорія: Закарпаття | Переглядів: 526 | Додав: valera


Також читайте на zakarpatpost.net
Українська діаспора в Росії просить Мєдвєдєва дозволити трансляцію українських каналів
У школи повернулась 11-річна освіта
Незаконне ввезення до України автомобіля «Chrysler» попередили працівники Чопської митниці
Оборонний комплекс часів Другої світової війни – Лінію Арпада – на Закарпатті перетворюють на туристичний об’єкт
Ученые предупреждают о возможной сексуальной эпидемии
За кожен зайвий метр українців можуть змусити платити по 10 гривень
Шевчук зазначив, що говорити з Путіним можна і без "тремтіння колін"
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...