«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Жовтень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 12.05.2024, 19:31:53

Головна » 2009 » Жовтень » 30 » Закарпаття: Головного санітарного лікаря Закарпаття Віру Чиж викликають в Київ… щоб звільнити?



Закарпаття: Головного санітарного лікаря Закарпаття Віру Чиж викликають в Київ… щоб звільнити?
11:15:49
 
Останні дні в Закарпатті зростає санітарно-епідемічна напруженість пов’язана із поширенням невідомої вірусної інфекції, яка вже привела до смертного випадку. Цей летальний випадок в тій чи іншій мірі кинув тінь і на роботу Закарпатської обласної СЕС, основною задачею якої є попередження поширення інфекцій. Проте, увага до цієї поважної обласної структури з боку громадськості та окремих чиновників прикута вже давно.

 

Скандально відома трагедія з масовим отруєнням дітей, що «оздоровлювалися» в санаторії «Перлина Карпат», високий рівень інфікованості та захворюваності на вірусний гепатит В у краї, безперечно, також є продуктом бездіяльності Закарпатської обласної санітарно-епідемічної станції та її структурних підрозділів, адже контроль за підготовкою лікувально-оздоровчих комплексів до прийому дітей та профілактика небезпечних інфекцій серед населення входить в прямі функціональні обов’язки СЕС. Тому дивно було слухати пояснення пані Чиж В.Г. після НП, яка трапилася в «Перлині Карпат», що обладнання харчоблоку застаріло, а санітарні норми та правила в цій санаторній установі грубо порушувалися персоналом. Запитання: а де була СЕС???

 

Саму Закарпатську обласну санітарно-епідемічну станцію також вразив смертельний «вірус»: некомунікабельність, грубість її керівника щодо підлеглих, часто-густо прийняті некомпетентні рішення, склоки в колективі – далеко не всі симптоми внутрішнього повсякденного життя обласної СЕС. Такий стан речей спровокував колективну скаргу Головних санітарних лікарів 14 районних центрів Закарпаття в санітарно-епідемічну службу Міністерства охорони здоров’я України та в інші високі інституції. Та що там підлеглі В.І. Чиж!? Недовіру їй висловили й депутати Закарпатської обласної ради, а губернатор краю навіть зробив подання про її звільнення. Та все марно – Віра Григорієва виявилася на своїй посаді недоторканою.

 

Чи є то результатом її дипломатичного дару в спілкуванні з великими начальниками, чи чиясь дуже «волохата рука» боронить її, натомість не відомо. В очі підлеглим останні дні кидається інше: поважні чиновники, які за скаргою підлеглих В.Г. Чиж приїхали до Ужгорода із перевіркою публічно демонструють прихильність до неї, привселюдно обнімаючи очільницю Закарпатської СЕС та приймаючи її пригощання в рестораціях міста. Звичайно, що про об’єктивне та неупереджене розстеження колективної скарги київськими чиновниками за таких умов мови бути не може!

 

Аж раптом свиню Вірі Григорівні підсунув «свинячий» грип та суспільний резонанс пов'язаний з ним. Як стало відомо, сьогодні на 11.00 к.ч. пані Чиж викликають в Київ, де за попередніми даними вже підготовлений наказ про її звільнення з посади. Як казав один великий філософ: «Все тече, все ся мінять, нич на місці не стоїть». Побачимо!

 

Ярослав Файний
 
 
 
Переглядів: 546 | Додав: valera


Також читайте на zakarpatpost.net
Українська діаспора в Росії просить Мєдвєдєва дозволити трансляцію українських каналів
У школи повернулась 11-річна освіта
Незаконне ввезення до України автомобіля «Chrysler» попередили працівники Чопської митниці
Оборонний комплекс часів Другої світової війни – Лінію Арпада – на Закарпатті перетворюють на туристичний об’єкт
Ученые предупреждают о возможной сексуальной эпидемии
За кожен зайвий метр українців можуть змусити платити по 10 гривень
Шевчук зазначив, що говорити з Путіним можна і без "тремтіння колін"
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...