«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Грудень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 17.05.2024, 10:38:18

Головна » 2009 » Грудень » 6 » Закарпаття: Інкасатори з «Титану « вчилися протидіяти злочинцям



Закарпаття: Інкасатори з «Титану « вчилися протидіяти злочинцям
11:04:38
 
Останнім часом в Україні збільшилася кількість протиправних посягань щодо кредитно-фінансових установ. Відтак на плечі Державної служби охорони при МВС України лягає щораз більша відповідальність.
 
Щоправда, банківські установи, якими опікується ДСО, зазіхань з боку злочинного світу не відчули, адже вони надійно захищені: окрім охоронців з вогнепальною зброєю скарбниці народних грошей грунтовно оснащені й у технічному аспекті. Чого не скажеш про установи зазначеної категорії, безпекою яких піклується відомча або приватна охорона. А ще безумовною перевагою міліцейської охорони є постійні тренінги щодо дій в екстремальних ситуаціях. Відтак днями в Ужгороді відбулися чергові оперативно-тактичні навчання при отриманні сигналу «Тривога», який надійшов від наряду Служби інкасації в системі єдиної дислокації підрозділів Головного управління міліції краю. До речі, інкасуванням грошових коштів у Закарпатті займається виключно спецпідрозділ Держслужби охорони «Титан».
 
Тож державними охоронцями була змодельована ситуація збройного нападу псевдозловмисників на інкасаторів, які перевозять грошові цінності. На вулиці Промисловій, де, власне, і розгорталися події, перехожим, що в чималій кількості зібралися подивитися міліційне шоу, аж дух перехоплювало від миттєвості реакції правоохоронців. Так, одразу після нападу інкасатори-«титанівці «передали сигнал «Тривога» в чергову частину Ужгородського міжрайонного відділу ДСО і за мить на місце події примчав наряд спецпідрозділу групи затримання відділу, який заблокував можливі відходи умовних злочинців.
 
Разом з тим черговий з Ужгородського МВДСО повідомив про надзвичайну подію колезі з Ужгородського МУ ГУМВС, який передав інформацію найближчому наряду патрульно-постової служби. Затим черговий Головного управління МВС України у Закарпатті направляє для затримання песевдозлочинців наряд «Беркуту», а допомагають встановити місце перебування «грабіжників « ужгородські «даішники», що отримали орієнтування на автомобіль втікачів.
 
Як відзначила в коментарі «НЕДІЛІ» прес-секретар УДСО при ГУ МВС в області Оксана Кузьмінська, навчання тривали всього годину, однак для всіх учасників – це ціле життя, позаяк тільки на перший погляд дії правоохоронців виглядають буденно і просто. Насправді ж за цими злагодженими діями криються щоденні тренування і виснажлива робота із охорони майна та підтримання громадського порядку в краї.
 
 
 
 
 
Категорія: Закарпаття | Переглядів: 396 | Додав: valera


Також читайте на zakarpatpost.net
Чи дозволять виборцям проголосувати вдома без відповідних довідок?
ЦВК опрацювала майже 100% бюлетенів: Янукович виграє 10%
Закарпаття: У Мукачеві затримали групу наркоділків
Погода у Закарпатті та Ужгороді 19 серпня
Середня сума хабара в Україні склала 24 тисячі гривень
В Україні накопичено 35 млрд тонн відходів
Меркель нагородила художника, який малював карикатури на Мухаммеда
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...