«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Березень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 30.04.2024, 04:48:08

Головна » 2011 » Березень » 29 » Закарпаття: Керівники району та Ужгорода намітили прийнятні варіанти для співпраці



Закарпаття: Керівники району та Ужгорода намітили прийнятні варіанти для співпраці
10:24:20
 
Намітились позитивні тенденції в налагодженні співпраці між Ужгородськими районною та міською радами. Вже відбулись кілька ділових зустрічей їх очільників Михайла Фединця та Віктора Погорєлова, на яких обговорено найбільш болючі питання, що стосуються громад. Це, зокрема, введення в дію нового сміттєполігону (діючий у Барвінку давно себе вичерпав), спорудження водоочисних споруд та мережі, підключення розташованих поблизу обласного центру населених пунктів до міського водопостачання, каналізації тощо. Приємно відзначити, що керівники району та Ужгорода намітили прийнятні варіанти для співпраці.
 
Одним із подальших кроків у цьому напрямку стала спільна поїздка Михайла Фединця та Віктора Погорєлова до Будапешта, де вони зустрілись із заступником мера столиці, депутатом парламенту Угорщини Іштваном Дєрдєм, який опікується комунальними питаннями. Посадовець розповів, як організовують вирішення наявних тут проблем у столиці Угорської Республіки, з якими спеціалізованими фірмами співпрацюють, поділився планами реформування галузі. Багато з цього можна запровадити на Закарпатті. Досягнуто домовленості, що фахівці із Будапешта найближчим часом навідаються в Ужгород та район, щоб на місці ознайомитися із наявними проблемами й запропонувати своє бачення їх вирішення.
Коментуючи спільну поїздку до Угорщини, Михайло Фединець висловив сподівання, що при наданні партнерів допомоги обласному центру, можна буде усунути ряд наболілих питань і в районі, зокрема щодо підключення наближених до Ужгорода сіл до міського водопостачання, каналізації тощо, повідомили газеті "НЕДІЛЯ" у прес-службі облради.
 
На зустрічі йшлося також про виділення Ужгороду спеціалізованого автотранспорту, в тому числі мікроавтобусів, які будуть задіяні і на приміських маршрутах. Обговорено й ряд інших питань. Загалом, контури взаємовигідної співпраці окреслено. Потрібно втілювати їх в життя.
 

 

 




Категорія: Ужгород | Переглядів: 425 | Додав: valera


Також читайте на zakarpatpost.net
Керівники Закарпаття та Пряшівського самоврядного краю підписали план дій щодо створення нового українсько-словацького пункту пропуску “Уліч
БЮТ экстренно собирает Раду, чтобы отменить соглашение о ЧФ
Родина французів два роки ґвалтувала власних малолітніх дітей
Британские врачи рекомендуют лечить наркоманов героином
Закарпаття: Відзнаки журналістам краю вручив губернатор Олександр Ледида
Стартовала третья акция "7 чудес Украины": Выбирают лучшие замки
Азаров скоротив понад 100 "зайвих" відомств при уряді
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...