«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Жовтень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 13.05.2024, 12:11:35

Головна » 2009 » Жовтень » 28 » Закарпаття кримінальне



Закарпаття кримінальне
13:30:00
 
ПОГРАБУВАЛИ НА ВУЛИЦI

В міське управління міліції звернувся за допомогою 32-річний мешканець села Сторожниця. Зі слів заявника, пізно ввечері на вул.Капушанськiй в Ужгороді неподалiк розважального закладу невiдома особа вiдiбрала від нього цифровий фотоапарат "Олiмпус" та мобiльний телефон "Самсунг",. Сума збитку склала 2500 гривень. Грабіжника розшукує міліція.

 

З “МЕРСЕДЕСА” ЗНЯЛИ НОМЕРИ

Працівник одного з акціонерних товариств поскаржився в міліцію про те, що зі службового автомобіля їхньої фірми "Мерседес-Вiто", припаркованого по вул.Коцюбинського в Ужгороді, невiдома особа викрала вночі обидва номерні знаки.

 

ЗНОВУ В БАНКУ ФАЛЬШИВІ ГРОШІ

Один із відомих комерційних банків краю вже кілька разів “світився”, з незрозумілих причин, із фальшивими грішми. І от--аналогічна історія. В міліцію надiйшло повiдомлення з центрального сховища обласного управління Нацбанку про те, що до них з того ж комерцбанку надiйшла фальшива банкнота номiналом 200 гривень, виготовлена шляхом кольорового ксерокопiювання. Походження фальшивки з”ясовується.

 

ПОМЕР НА ВУЛИЦІ

В Ужгородське міське управління міліції надiйшло повiдомлення від продавця одного з магазинів міста. Жінка повідомила про те, що на ринку на вулиці Загорськiй вона виявила труп невiдомої особи чоловiчої статi вiком близько 30-35 років. Зовнiшнiм оглядом трупа ознак насильницької смертi не було виявлено. Міліціонери встановили особу покійного, яким виявився 33-річний мешканець Ужгорода. Причина смерті людини встановлюється.

 

ЗЛОДІЇ “ПОХАЗЯЙНУВАЛИ” НА РИНКУ

Жителька Мукачева, приватний підприємець, повідомила в Мукачівський міськвідділ про те, що вночі до її торгового павiльйону на ринку "ГIД" проникли невiдомі зловмисники шляхом пошкодження металевих дверей пiдвалу. Далі зловмисники вiдключили автономну сигналiзацiю, пошкодили замок вхiдних дверей торгового кiоска й викрали з сейфа ювелiрнi вироби та документи на ведення пiдприємницької дiяльностi. Крадіїв розшукує міліція.
 
 
 
Категорія: Кримінал | Переглядів: 504 | Додав: valera


Також читайте на zakarpatpost.net
У Мукачеві митрополит Київський і всієї України відслужив літургію на честь 650-річчя Мукачівського Свято-Миколаївського монастиря
Личная месть Левочкина Шуфричу – интрига, изящно доведенная до конца указом Президента о назначении министром МЧС Балоги
Суд виніс вирок 12 міліціонерам, які били і грабували туристів у Криму
Упродовж 5-ти років у регіоні діятиме Програма будівництва розплідників і ферм із розведення диких тварин та птахів
Податкові зобов’язання за грудень необхідно сплатити не пізніше 28 січня
Тимошенко запропонувала альтернативу підвищенню пенсійного віку
Закарпатські партії об'єднаються через загрозу репресій, утвердження тоталітаризму та деукраїнізацію
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...