«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Вересень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 06.05.2024, 04:48:09

Головна » 2009 » Вересень » 21 » Закарпаття: Кримінальні вихідні



Закарпаття: Кримінальні вихідні
16:49:39

ЧУЖІ ЯБЛУКА СМАЧНІШІ...

Із заявою в Тячівський райвідділ міліції звернувся 55-річний пiдприємець із села Вонiгово. Заявник поскаржився, що 20-річний житель селища Буштино скоїв крадiжку півтонни яблук з його саду. Віз із краденими яблуками непроханий гість розвантажив по мiсцю проживання. Обставини справи з”ясовує міліція.

 

“МЕРСЕДЕС” СМЕРТЕЛЬНО ТРАВМУВАВ ВЕЛОСИПЕДИСТА

Близько півтретьої години ночі на Хустщині автомобіль “Мерседес” смертельно травмував велосипедиста, який рухався в попутному напрямі. За кермом автівки перебував 42-річний приватний підприємець. Потерпілий від отриманих травм помер на місці пригоди.

 

Ще одна ДТП із смертельними наслідками сталася у ніч з неділі на понеділок на автодорозі Київ-Чоп поблизу с.Іванівці Мукачівського району. Водiй автомобіля "Фольксваген", 29-річний мешканець Iванiвцiв, рухаючись в напрямку Мукачева, допустив зiткнення з вантажним автомобілем "Рено" пiд керуванням 46-річного мешканця Хуста. Внаслiдок ДТП водій легковика вiд отриманих тілесних ушкоджень помер на мiсцi пригоди, а його 19-річний пасажир був доставлений у важкому стані в лікарню.

 

ВІД ЖІНКИ ВКРАЛИ 9000 ГРИВЕНЬ, ЯКІ ВОНА НОСИЛА ПРИ СОБІ

В обласну лікарню звернулася за допомогою 63-річна ужгородка, яка перебувала в стані алкогольного сп`янiння. Лікарі констатували в потерпілої забій чола. Як розповів міліціонерам чоловік потерпілої, на одній з вулиць Ужгорода на неї напав невідомий, штовхнув і відібрав гаманець, в якому були ключ, паспорт та гроші в сумі 9000 гривень.

 

СОПЛИВІ ГРАБIЖНИКИ ПОГРАБУВАЛИ СТУДЕНТКУ

На 21-річну студентку університету напали на вулиці Ужгорода невiдомi зловмисники й відібрали дорогий мобiльний телефон та золоті сережки. Потерпіла звернулася в міське управління міліції, й стражі порядку оперативно затримали злодіїв, якими виявилися двоє смаглявих мешканців села Руські Комарівці Ужгородського району віком 15 та 16 років. Речовий доказ--украдені сережки вилучено.

 

ЄВРО ВИКЛИКАЛИ ПІДОЗРУ

В ужгородське відділення одного з комерційних банків завітала молода жінка, аби обміняти гроші. Проте 50 євро, котрі вона запропонувала для обміну, викликали в працівниці обмінного пункту сумнів, про що було повідомлено в міліцію. Справжність купюри повинна зясувати експертиза.

 

СМЕРТЬ ПІД АВТОБУСОМ

54-річний ужгородець ремонтував у гаражі автобус “Ікарус”, й під час ремонту масивний автобус придавив лежачого чоловіка. “Швидка” доставила потерпілого в обласну лікарню, але, на жаль, той від отриманих ушкоджень помер.
 
 
 
Категорія: Кримінал | Переглядів: 481 | Додав: valera


Також читайте на zakarpatpost.net
У Чехії розгорівся скандал через "брудних" українських заробітчан
Українська діаспора в Росії просить Мєдвєдєва дозволити трансляцію українських каналів
Лазерній корекції зору знайшли більш сучасну і безпечну заміну
Организм человека может сам вырабатывать лекарство от ожирения
На Марсі знайшли залишки гігантського озера
Ученые выяснили, что склонность к азартным играм передается по наследству
В сибирских школах будут преподавать китайский язык
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...