«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Вересень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 13.05.2024, 19:59:58

Головна » 2010 » Вересень » 6 » Закарпаття: Кримінальний тиждень



Закарпаття: Кримінальний тиждень
14:30:48
 
Упродовж минулих вихідних до чергової частини УМВС надійшло 88 повідомлень про скоєні на території краю злочини, з яких міліція розкрила за гарячими слідами 59. Зокрема, розкрито 2 тілесні ушкодження, 2 крадіжки, одне вилучення зброї тощо.
Працівниками ДАІ області за порушення ПДР складено 858 протоколів на водіїв, в тому числі 40 - за керування в стані алкогольного сп'яніння.
Протягом минулої доби на території Закарпатської області було проведено 18 масових заходів спортивного та культурно-розважального характеру, в яких взяло участь близько 23 тисяч закарпатців. Зокрема, відбулися численні футбольні матчі на першість району та області, мотокрос і свято "Лемківська ватра" в с.Забрідь В.Березнянського району, ярмарок "Гуцульська ріпа" в с.Лазещина Рахівського району тощо. Охорону громадського порядку під час цих заходів забезпечувало понад двісті співробітників міліції. Порушень не допущено.
Скільки міліція не попереджає про небезпеку мати справу із сумнівними особами, а громадяни, особливо похилого віку, й далі стають жертвами пройдисвітів, які обіцяють їм "золоті гори”.
Так, днями в будинок 87-річного мукачівського пенсіонера завітали дві невідомі жінки пiд приводом розповсюдження молочних продуктiв.
 
Доки старенький господар готував тару для молока, ті поцупили з приймальної кiмнати металевий ящик, в якому господар зберігав гроші в сумі понад 45 тисяч гривень, 650 євро, дві золоті обручки та документи. Пройдисвіток розшукує міліція.
Приватний підприємець з Ужгородщини, пішовши зранку на роботу, забув закрити вхідні двері. Цим скористався невідомий зловмисник, викравши із спальної кiмнати будинку гроші в сумі 8500 грн, 2600 доларiв та золотi вироби.
А в будинок приватного підприємця з Мукачівщини злодії залізли, знявши вхiдні двері з петель. Поживою непроханих гостей стало 4000 доларiв, 2000 євро, понад 7 тисяч гривень та золотi каблучки. Міліція розшукує крадіїв, а громадянам радить серйозніше ставитися до збереження своїх пожитків.
Старший iнспектор ДПС ВДАI з обслуговування Свалявського району зупинив на вулиці Сваляві за порушення ПДР автомобіль "Крайслер" пiд керуванням мешканця одного з сіл району. Водій за уникнення адмінвiдповiдальностi намагався дати міліціонеру хабар в сумi 100 гривень, однак той на грошi не спокусився. Гроші в присутностi понятих вилучено й тепер водій матиме проблеми ще й за спробу підкупу працівника міліції.
Удосвіта у Великому Бичкові на Рахівщині сталася ДТП з трагічними наслідками. Автомобіль "Мерседес" під керуванням 31-річного мешканця Тячівщини скоїв наїзд на пiшоходiв, трьох молодих місцевих чоловіків. 18-річний потерпілий загинув на місці пригоди, а двоє інших, віком 19 та 38 років, опинилися у важкому стані в лікарні. Автомобіль, що їх травмував, доставлено на штрафмайданчик міліції.
 
 
 
 
Категорія: Кримінал | Переглядів: 415 | Додав: valera


Також читайте на zakarpatpost.net
На Закарпатті спостерігається зростання захворюваності ГРВІ на 20%
Род Стюарт осуществляет свою мечту - записать альбом вместе со Смоки
Самый дорогой особняк в мире оценивается в $150 млн.
В мировом океане найдены почти 18 тысяч неизвестных видов
На выборах можно незаметно фальсифицировать 3-5% голосов
У Ріо-де-Жанейро крокодили заповзають у двори місцевих жителів
Мужчин не привлекают длинноногие женщины
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...