«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Жовтень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 13.05.2024, 11:10:14

Головна » 2009 » Жовтень » 12 » Закарпаття: Марихуана з-під прилавка



Закарпаття: Марихуана з-під прилавка
15:11:08
 
Оперативна інформація про те, що в одному з помешкань в райцентрі відчувається підозрілий різкий запах ацетону, надійшла у чергову частину Виноградівського райвідділу ГУМВС області. Заступник начальника райвідділу Ігор Бігорі направив за вказаною адресою дільничних інспекторів, котрим доручив ретельно перевірити цей факт.

 

Молодика, котрий мешкав за цією адресою, закарпатські «шерифи», як виявилося, добре знали. Це був 28-річний Борис, який за «наркоту» свого часу вже побував у місцях не вельми віддалених. Господар оселі зустрів правоохоронців насторожено. І невдовзі з’ясувалося, чому. Під час огляду помешкання працівники міліції виявили та вилучили шприц з екстракційним опієм та макову соломку.

Навіть після тюрми Борис ніяк не міг порвати з наркотиками. Непомітно від людського ока молодик вирощував на городі мак, сам виготовляв опій. За цим фактом порушили кримінальну справу.

 

А за два дні у Виноградові відбулося чергове затримання любителів «ширнутися й забутися». Дільничні інспектори здійснювали патрулювання нічного міста й, проходячи повз стадіон, почули якісь дивні звуки з боку недобудови. «Шерифи» вирішили оглянули приміщення. Як з’ясувалося, там троє місцевих молодиків через саморобний пристрій «кайфували» наркотичним препаратом - курили «травку». У розпалі «кайфу» вони не змогли навіть адекватно відреагувати на несподівану появу дільничних. Усіх трьох любителів анаші затримали.

 

Відтак працівники міліції встановили, звідкіля в курців марихуана. Як з’ясувалося, її їм реалізував 19-річний продавець одного з місцевих магазинів. З’ясувати всі обставини цієї історії керівництво доручило начальнику дільничних інспекторів Юрію Бігару та його підлеглим Віталію Шептицькому, Віктору Бігорі, Ігореві та Сергію Манойленкам, котрі пішли на зустріч з продавцем. У магазині з’ясувалося, що продавець зберігає під прилавком пакетики з розфасованою марихуаною. Знайшлися вони і в кишенях затриманого, а також у його будинку. За цим фактом порушено кримінальну справу, триває слідство, повідомляє ВЗГ ГУМВС області.

 

Іван ГРИЦАН, газета «НЕДІЛЯ»
 
 
 
 
Категорія: Кримінал | Переглядів: 515 | Додав: valera


Також читайте на zakarpatpost.net
У Мукачеві митрополит Київський і всієї України відслужив літургію на честь 650-річчя Мукачівського Свято-Миколаївського монастиря
Личная месть Левочкина Шуфричу – интрига, изящно доведенная до конца указом Президента о назначении министром МЧС Балоги
Суд виніс вирок 12 міліціонерам, які били і грабували туристів у Криму
Упродовж 5-ти років у регіоні діятиме Програма будівництва розплідників і ферм із розведення диких тварин та птахів
Податкові зобов’язання за грудень необхідно сплатити не пізніше 28 січня
Тимошенко запропонувала альтернативу підвищенню пенсійного віку
Закарпатські партії об'єднаються через загрозу репресій, утвердження тоталітаризму та деукраїнізацію
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...