«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Листопан 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 17.05.2024, 14:09:37

Головна » 2009 » Листопан » 23 » Закарпаття: Машини проти людей



Закарпаття: Машини проти людей
12:05:19
В осінніх сутінках побільшало ДТП за участю пішоходів та велосипедистів. І, що найгірше, водії машин часто збивають людей і втікають з місця пригоди, не надавши потерпілим допомоги й не доставивши їх до лікарні.
 
Цього понеділка близько сьомої години вечора в селі Невицьке Ужгородського району водiй автомобіля «ГАЗ», мешканець Ужгорода, скоїв наїзд на пiшохода, місцеву 77-річну мешканку. Потерпілу бабусю у важкому стані було госпiталiзовано в обласну лікарню Ужгорода, де вона, на жаль, померла. Автомобіль помiщено на штрафмайданчик.
 
В Ужгороді на вул.Енергетикiв машина збила вечірньої пори минулого тижня велосипедиста - чоловiка вiком 35-40 років. Потерпілого у важкому стані було госпiталiзовано в реанiмацiйне вiддiлення міської лікарні, а водія, котрий утік з місця пригоди, невдовзі затримали працівники міліції. З’ясувалося, що власницею автомобіля ВАЗ-210934, який підозрюється в скоєнні наїзду на людину, є мешканка Ужгорода, а керує ним по дорученню її 22-річний син. Обставини скоєння ДТП з’ясовуються. Аналогічна історія трапилася того ж дня в Мукачеві. Пізно ввечері на вул.Пряшiвськiй невстановлений водiй автомобіля, який з мiсця пригоди зник, скоїв наїзд на велосипедиста вiком бiля 35-40 років. Як і в попередньому випадку, потерпілий у тяжкому стані потрапив в реанiмацiю. Вживаються заходи по встановленню та затриманню водiя транспортного засобу, який збив велосипедиста.
 
Ще одна трагедія на дорозі сталася вечірньої пори на автодорозi мiж Тячевом та селом Бедевля. Водiй автомобіля «Дейво», 40-річний мешканець Тересви, скоїв наїзд на пiшохода вiком 20-25 років. Травмована людина опинилася в реанiмацiйному вiддiлення районної лікарні. Наступного дня в Нересницьку дільничну лікарню (Тячівський район) було доставлено 82-річного жителя села Великі Лази. Лікарі констатували в потерпілого перелом черепа та інші тяжкі ушкодження. З’ясувалося, що дідуся збив у рідному селі невстановлений автомобіль, водій якого утік з місця пригоди. Негідника розшукують.
 
Іван ГРИЦАН, газета «НЕДІЛЯ»
 
Категорія: Кримінал | Переглядів: 406 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
Чи дозволять виборцям проголосувати вдома без відповідних довідок?
ЦВК опрацювала майже 100% бюлетенів: Янукович виграє 10%
Закарпаття: У Мукачеві затримали групу наркоділків
Погода у Закарпатті та Ужгороді 19 серпня
Україна увійшла до Топ-5 країн Європи за рівнем насильства серед молоді
Українські моряки хитрощами вирвалися з піратського полону
У США ховають чорних кішок: у Halloween на них полюють сатаністи
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...