«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Жовтень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 13.05.2024, 19:44:35

Головна » 2009 » Жовтень » 26 » Закарпаття: Підлогу мостили краденим ламінатом



Закарпаття: Підлогу мостили краденим ламінатом
10:47:47
80-річна Ганна з села  Гуняди Берегівського району Закарпатської області в обідню пору подалася  дещо купити  в місцевий  магазин. Вийшовши з обійстя, жінка звично  ступила на місток через рівчак, яким поруч з вулицею протікають стічні води, і  ледь не впала –  на містку  зяяла діра! Бабуся ніяк не могла второпати, кудись поділася велика металева плита, яка відсувається для полегшення доступу  під час чистки  водовідводу. Старенька глипнула у бік обійстя сусідів, а там така ж картина. Гукнула  сусідку  Ольгу. І вже за хвилину жінки бідкалися одна одній та плуталися в догадках, хто б це міг зробити. На  галас  вийшов 23-річний Алік, який живе неподалік. І одразу ж зауважив:  з його містка теж зняли плиту. Ще однією потерпілою того дня  виявилася  33-річна жителька Гуняд Наталія.  Та найбільше дісталося 52-річному Іванові: у  нього вкрали аж три плити.
 
Селяни  зателефонували в міліцію. Отримавши повідомлення про крадіжку в прикордонному селі, начальник служби дільничних інспекторів Берегівського райвідділу міліції Іван Фединишинець направив туди своїх підлеглих Руслана Поповича, Володимира Терелю та Адальберта Фозекоша. Найімовірніше, крадене пішло на металобрухт, яким найчастіше промишляють роми. "Шерифи" спочатку провели подворові обходи.  Та зачіпки не знайшли – цигани часто  бувають у селі, однак сказати,  чи були вони того дня, ніхто  не зміг. Що не вдалося зробити в Гунядах, стражі порядку надолужили в сусідній Мочалі. Там бачили вранці на кінній підводі  юного смаглявця.  Тому  пошуки привели  дільничних інспекторів в ромське поселення на околиці Берегова. Тут і з'ясувалося, що зазіхнув на чуже 15-річний Руслан. Злодій зізнався у скоєному, хоча повернути людям  крадене  не зміг, бо вже «скинув» метал якомусь невідомцю. Тепер хіба що відроблятиме власним трудом,  аби  розрахуватися за завдану шкоду...

Потерпів від ласих до чужого добра злодіїв і 29-річний житель села Великі Береги Саболч. Чоловік зводить собі в селі будинок.  Якось відлучився з новобудови на кілька годин, а коли  повернувся, то одразу зауважив:  сюди навідувалися  чужаки. І не просто побували, а поцупили 11 рулонів ламінату та інструменти: електродрель, флекс та два електролобзики – загалом  на суму понад чотири тисячі гривень. Господар повідомив про прикру подію  в міліцію. У село виїхали начальник карного розшуку  Берегівського райвідділу міліції Петро Дрозденко, його підлеглі Тарас Загієв, Юрій Філе та Микола Мешко. Оперативники опитали жителів будинків на  вул. Молодіжній, де розташована  новобудова. І знову  сліди  повели  у циганський табір  на околиці села. Коли міліціонери туди прибули,  там саме вимощували  одне з помешкань краденим ламінатом... Знайшлися й крадені інструменти. Їх, як з'ясувалося пізніше, господарю хати   продали двоє соплемінників: 37-річний Віктор та 15-річний Густав. Усе крадене міліціонери вилучили і  повернули  законному власнику. А на смаглявих злодіїв чекає кримінальна відповідальность.

ВЗГ ГУМВС України в Закарпатській області
 
 
Категорія: Закарпаття | Переглядів: 456 | Додав: valera


Також читайте на zakarpatpost.net
Закарпаття отримало від уряду 15 млн. грн. на ліквідацію наслідків грудневого стихійного лиха
Церкви на Перечинщині обкрадав братський “дует”
У Канаді відбулося п’ять масових акцій на підтримку Тимошенко
На Закарпатті спостерігається зростання захворюваності ГРВІ на 20%
Род Стюарт осуществляет свою мечту - записать альбом вместе со Смоки
Самый дорогой особняк в мире оценивается в $150 млн.
В мировом океане найдены почти 18 тысяч неизвестных видов
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...