«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Жовтень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 12.05.2024, 16:42:35

Головна » 2009 » Жовтень » 31 » Закарпаття: Смагляві злодії мостили підлогу краденим ламінатом



Закарпаття: Смагляві злодії мостили підлогу краденим ламінатом
12:02:19
 
Крадіжками виробів з металу нині нікого не здивуєш. У надії заробити на металобрухті злодії тягнуть все: від каструль до бляхи з дахів.

 

А містка - нема...

 

80-річна Ганна з села Гуняди Берегівського району вийшла з оселі дещо купити в місцевий магазин. Жінка звично ступила на місток через рівчак, яким протікають стічні води, і ледь не впала – на містку зяяла діра! Бабуся ніяк не могла второпати, куди поділася з містка велика металева плита, яка відсувається для доступу під час чистки водовідводу. Глипнула у бік обійстя сусідів, а там така ж картина... Гукнула сусідку, і вже за хвильку жінки бідкалися одна одній та плуталися в здогадках, хто б це міг зробити. На галас вийшов 23-річний сусід, який живе неподалік. І з його містка теж зняли плиту! Четвертою потерпілою виявилася 33-річна Наталія. Та найбільше дісталося 52-річному Іванові: у нього вкрали аж три плити!

 

Селяни зателефонували в міліцію. Отримавши повідомлення про крадіжку в прикордонному селі, начальник служби дільничних інспекторів Берегівського райвідділу міліції Іван Фединишинець направив туди своїх підлеглих Руслана Поповича, Володимира Терелю та Адальберта Фозекоша. Найімовірніше, крадене пішло на металобрухт, чим найчастіше промишляють роми, - припустили правоохоронці. Однак подворові обходи зачіпки не дали. Цигани часто бувають у селі, однак сказати, чи були вони того дня, ніхто із селян не зміг.

 

Що не вдалося зробити в Гунядах, стражі порядку надолужили в сусідній Мочалі. Там бачили вранці на кінній підводі юного смаглявця. Тому пошуки привели дільничних інспекторів в ромське поселення на околиці Берегова. Тут і з’ясувалося, що зазіхнув на чуже 15-річний Руслан. Злодій зізнався у скоєному, хоча повернути людям крадене не зміг, бо вже «скинув» метал якомусь невідомцю. Тепер хіба що відроблятиме власним трудом, аби розрахуватися за завдану шкоду...

 

Звідкіля ламінат?

 

Потерпів від злодіїв й інший берегівчанин - 29-річний житель села Великі Береги Саболч. Чоловік зводить собі в селі будинок. Якось відлучився з новобудови на кілька годин, а коли повернувся, то одразу зауважив: сюди навідувалися чужаки. Пропало 11 рулонів ламінату та інструменти: електродриль, флекс та два електролобзики – загалом добра на суму понад чотири тисячі гривень.

 

Господар повідомив про прикру подію в міліцію. У село виїхали начальник карного розшуку Берегівського райвідділу міліції Петро Дрозденко, його підлеглі Тарас Загієв, Юрій Філе та Микола Мешко. Оперативники опитали жителів будинків на вулиці, де розташована новобудова. І знову сліди повели у циганський табір на околиці села.

 

Коли міліціонери туди прибули, там саме вимощували одне з помешкань... краденим ламінатом. Знайшлися й крадені інструменти. Їх, як з’ясувалося пізніше, господарю хати  продали двоє одноплемінників: 37-річний Віктор та 15-річний Густав. Усе крадене міліціонери вилучили і повернули законному власнику. А на смаглявих злодіїв чекає кримінальна відповідальність, повідомляє ВЗГ ГУМВС.

 

Іван ГРИЦАН, газета «НЕДІЛЯ»
 
 

 

Категорія: Закарпаття | Переглядів: 403 | Додав: valera


Також читайте на zakarpatpost.net
Українська діаспора в Росії просить Мєдвєдєва дозволити трансляцію українських каналів
У школи повернулась 11-річна освіта
Незаконне ввезення до України автомобіля «Chrysler» попередили працівники Чопської митниці
Оборонний комплекс часів Другої світової війни – Лінію Арпада – на Закарпатті перетворюють на туристичний об’єкт
Ученые предупреждают о возможной сексуальной эпидемии
За кожен зайвий метр українців можуть змусити платити по 10 гривень
Шевчук зазначив, що говорити з Путіним можна і без "тремтіння колін"
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...