«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Листопан 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 17.05.2024, 10:24:21

Головна » 2009 » Листопан » 6 » Звільнений із в'язниці ґвалтівник закатував жертву і її маму кочергою та ножем



Звільнений із в'язниці ґвалтівник закатував жертву і її маму кочергою та ножем
14:00:09
Міліція затримала чоловіка, який підозрюється у жорстокому подвійному вбивстві. Мотивом жорстокої розправи стала помста ґвалтівника своїм жертвам, через які він, мовляв, сів за тюремні муки.

 

23-річний рецидивіст, який проживав в селищі Мирний Іллічівського району Маріуполя, звинувачується за двома статтями Кримінального кодексу України: умисне вбивство двох осіб з особливою жорстокістю і розбій. Садист жорстоким чином катував жертв перед смертю, а потім холоднокровно зарізав їх.

Повідомлення про виявлення трупів у приватному будинку в Мирному надійшло до чергової частини від працівників управління МНС, які приїхали на місце для того, щоб відкрити наглухо зачинені двері. А рятувальників викликали родичі загиблих, які були сильно стурбовані їх довгим мовчанням.

Слідчо-оперативна група встановила, що за місцем проживання знаходиться два трупи жіночої статі із зв'язаними руками. На тілах були сліди ножових поранень, опіки і різні пошкодження. Один з трупів лежав на ліжку, а інший - на підлозі.

На розкриття резонансного злочину були кинуті всі сили маріупольської міліції. І через 4 дня передбачуваний злочинець був затриманий. Вже по дорозі до райвідділу міліції він зізнався у скоєному і виклав те, що сталося у найменших подробицях.

У 2004 році двох сестер, серед яких була і убита тепер дівчина, зґвалтували односельці. Тоді винуватців групового наруги засудили до 7 років ув'язнення, а в червні 2009 року один з них звільнився умовно-достроково.

На волі 23-річного злочинця не покидала думка помститися "винним" у його тюремних муках: як відомо, до ґвалтівників за ґратами особливе ставлення. Кілька разів зловмисник приходив на поріг будинку потерпілих, але не наважувався зайти всередину.

В один з вечорів ґвалтівник випивав з однокласником, а коли спиртне закінчилося - товариші по чарці розійшлися по домівках. Однак будинки п'яному чоловіку не сиділося. Тут він і згадав про колишні "образи", взяв пневматичний пістолет і відправився за давно знайомою адресою.

Двері в будинок жертв виявилася відчиненими. Месник увірвався в приміщення, де сходу оглушив рукояткою зброї молодшу господиню. Під загрозою пістолета він змусив її пов'язати свою матір, після чого довго знущався над безпорадними жертвами.

У хід йшло все, що потрапляло під руку, починаючи від ножа і закінчуючи розпеченою кочергою. Після цього зловмисник наказав полонянці лягти зручніше для того, щоб йому легше було потрапити в серце. Кілька точних ударів стали смертельними для понівечених жінок.

Потім месник швидко зняв з жертв золоті прикраси і підпалив оселю з метою знищення доказів. Закривши двері на замок, він пішов спати, а вранці як ні в чому не бувало з'явився в магазині, де він працював вантажником.

Уже зібрано велику кількість доказів, що підтверджують провину затриманого. При проведенні слідчих дій чоловік чітко вказав, де заховав золото і зброя. Швидше за все, соціально небезпечного громадянина назавжди ізолюють від суспільства.
 
 
Категорія: Кримінал | Переглядів: 352 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
Чи дозволять виборцям проголосувати вдома без відповідних довідок?
ЦВК опрацювала майже 100% бюлетенів: Янукович виграє 10%
Закарпаття: У Мукачеві затримали групу наркоділків
Погода у Закарпатті та Ужгороді 19 серпня
Середня сума хабара в Україні склала 24 тисячі гривень
В Україні накопичено 35 млрд тонн відходів
Меркель нагородила художника, який малював карикатури на Мухаммеда
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...