«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Січень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 09.05.2024, 06:41:06

Головна » 2011 » Січень » 28 » 1000-гривнева купюра - сигнал глобальної інфляції?



1000-гривнева купюра - сигнал глобальної інфляції?
21:22:54
 
Лідер громадянського об`єднання «Новий Київ», голова Соціально-Християнської партії Зорян ШКІРЯК вважає правильним, що «платити треба всім і за все». Але перед скасуванням пільг необхідно створити умови, щоб люди мали можливість заробляти або одержувати адекватні кошти. Як повідомили УНІАН у прес-службі політика, про це З.ШКІРЯК сказав, коментуючи заяву КП "Київський метрополітен” про те, що в столиці з 28 січня за рішенням Київради скасований безплатний проїзд у метро пенсіонерам, інвалідам та іншим пільговим категоріям громадян. (Столична влада запевнила, що пенсіонери та інваліди можуть і надалі користуватися послугами метро безплатно, а Київський метрополітен спростував свою вчорашню заяву про позбавлення певних категорій пільговиків права на безплатний проїзд – УНІАН).
 
Зокрема З.ШКІРЯК заявив: «Простіше кажучи, щоб заплатити – треба мати. І це стосується не тільки транспорту, це й оплата ЖКП, і багато чого іншого. А в умовах тотального зниження рівня життя, безробіття, назріваючого економічного колапсу, щоденного зростання цін на продукти і пальне, а також абсолютно провальної «псевдореформаторської» діяльності уряду Миколи АЗАРОВА, відбирати пільги у бідних просто неприпустимо! Саме ці люди, як ніхто, зараз потребують захисту і підтримки держави. Сьогодні в більшості населення просто немає грошей. Вони б раді платити - та нічим», - зазначив політик. За словами лідера "Нового Києва”, «київська скарбниця порожня», оскільки вперше за всю історію незалежної України відрахування з київського бюджету в державний склали колосальну цифру - 8,4 млрд. грн.
 
«Це більше половини загального фонду бюджету столиці на 2011 рік (для порівняння - в 2009 році відрахування до держбюджету склали 6,4 млрд. грн.). Але ж це питання до пана АЗАРОВА, безпосереднього начальника пана ПОПОВА. Виникає запитання, чому за відверті провали в соціальній та економічній політиці влади розплачуються прості, малозабезпечені люди?», - запитав політик. При цьому З.ШКІРЯК висловив думку, що в країні назрівають серйозні економічні проблеми.
 
«Нещодавню інформацію глави НБУ Сергія АРБУЗОВА про можливий випуск 1000-гривневої купюри можна сміливо розцінювати як елемент підготовки влади до глобальної інфляції, що насувається в країні», - обгрунтував він. Політик заявив, що єдиною можливістю уникнути соціальної та економічної катастроф «може бути зміна чинної влади». «Банкова і Грушевського мають негайно припинити свої «ноу-хау» - експерименти над власним народом», - підкреслив З.ШКІРЯК.
 
Категорія: Фінанси | Переглядів: 407 | Додав: valera


Також читайте на zakarpatpost.net
Оборонний комплекс часів Другої світової війни – Лінію Арпада – на Закарпатті перетворюють на туристичний об’єкт
Составлен топ-лист книг Третьего Рейха
Ужгород: Завтра відбудеться зустріч з учасниками Всеукраїнської велоестафети
Опозиція замінує Раду, щоб не допустити двомовності в Україні
У Білорусії розбився МіГ-29 разом з екіпажем
В Угорщині евакуюють 6 тисяч людей через ймовірність нового викиду токсинів
Міліція: водій автобуса, протараненого потягом, міг бути сектантом
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...