«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Липень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 17.05.2024, 04:46:42

Головна » 2008 » Липень » 18 » На Закарпатті з’явилася перша інформаційна безкоштовна газета



На Закарпатті з’явилася перша інформаційна безкоштовна газета
08:48:42

 
Або чи стануть загрозою газетній галузі безкоштовні газети?

 

Безкоштовні газети не загрожують газетній галузі, переконаний видавець найбільшої у Закарпатті видавничої групи і засновник «Екстри» Валерій Тимошенко. «Так само, як телебачення не вбило кіно, безкоштовні газети не вбють газетну індустрію», - сказав він у коментарі zakarpatpost.net
 
«Екстра» - це перша в Закарпатті газета новин, яку не можна знайти ані в кіосках, ані на розкладках, її роздаватимуть біля зупинок, на перехрестях і в бізнес-центрах Ужгорода, Мукачева, Хуста, Берегова. Видання розповсюджуватиметься безкоштовно. Бюджет проекту не розголошується. Керівник проекту «Екстра» Михайло Носа розповів, що спершу газета розповсюджуватиметься тільки в Ужгороді і Мукачево. Через рік географія випуску може розширитися на всю територію області. Інші характеристики нового видання ані видавець, ані редактор поки що не розкривають. Мета - зробити газету «Екстра» найбільшим новинним брендом, як у друкованій, так і в он-лайн версії області.
 

Більшість видавців в Україні впевнені, що наша держава - це багатообіцяючий ринок.

Не лише у Європі, але й у всьому світі безкоштовна газета відвойовує свою частку ринку в платних видань. У Іспанії та Франції обєднана аудиторія сегменту безкоштовних газет вже більша, аніж аудиторія традиційних газет, і продовжує зростати. Наприклад, в Голландії ТМГ розробляє дуже вдалий проект — газету Spits. Так, у Москві видається безкоштовна газета «Метро» із щоденним накладом в 600 тис. екземплярів. У Києві популярними є газети «15 хвилин» і «Вечерком». Загалом, доля безкоштовних газет в країнах Східної Європи коливається від 3% в Україні до 40% у Чеській республіці.
 

Бізнес-модель безкоштовної газети така, що вона повністю залежить від реклами. А рекламодавці починають давати свої гроші лише тоді, коли вірять, що газета досягає тієї цільової аудиторії, яка задовольняє їхні маркетингові цілі. Перевага незалежної газети у тому, що читач вірить змісту. Для рекламодавців це важливо, оскільки це означає, що їхні повідомлення знаходяться серед новин, яким можна вірити. Перевага нашого формату також і в тому, що вся реклама розташована на редакторських сторінках. Це дає читачам нагоду сам на сам зустрітися із рекламним оголошенням і дати рекламодавцеві той відгук, на який він чекає.

 

 

 

 

 

Категорія: Закарпаття | Переглядів: 734 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
У Китаї стратили європейця вперше за півстоліття
Чи дозволять виборцям проголосувати вдома без відповідних довідок?
ЦВК опрацювала майже 100% бюлетенів: Янукович виграє 10%
Закарпаття: У Мукачеві затримали групу наркоділків
Погода у Закарпатті та Ужгороді 19 серпня
Середня сума хабара в Україні склала 24 тисячі гривень
Ужгород: У неділю в Ужгороді очікується лише 18 тепла
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...