«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Вересень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 13.05.2024, 08:27:49

Головна » 2008 » Вересень » 26 » Тимошенко про закарпатських уркаганів та Медведчука, Ющенка і Ківалова



Тимошенко про закарпатських уркаганів та Медведчука, Ющенка і Ківалова
11:10:33

 

 
Премєр-міністр України закликає Президента не робити гучних заяв-звинувачень на її адресу під час закордонних візитів

 

Як передає кореспондент УНІАН, з таким проханням Ю.Тимошенко звернулася до В.Ющенка, коментуючи заяву глави держави про те, що Ю.Тимошенко лобіювала призначення екс-керівника Секретаріату Президента Віктора Медведчука Послом України в Росії або на посаду віце-премєр-міністра уряду.

 

«Пан Медведчук сьогодні не працює на жодній посаді. І я хотіла б, щоб Президент, який практично здав всі ідеали Майдану і здійснює кадрову політику, я прошу його не кидатися такими заявами за кордоном», - сказала Ю.Тимошенко.

 

Премєр-міністр також повідомила, що у неї, у свою чергу, також виникає безліч питань, пов`язаних з кадровими призначеннями Президента. «У мене великі питання до Президента: чому, наприклад, сьогодні закарпатські уркагани і контрабандисти працюють у нього? Я хочу поцікавитися, чому сьогодні головний гінеколог і головний ідеолог Партії регіонів працює в РНБО, чому сьогодні роздано нагороди Ківаловим і Колесніковим, Черновецькому? Я хочу поцікавитися, чому послом в Росії, якщо вже повертатися до цієї теми, призначений пан Грищенко, який є тіньовим міністром закордонних справ уряду В.Януковича. Я таких питань можу задати багато», - сказала премєр-міністр.

 

Разом з тим Ю.Тимошенко не прокоментувала інформацію про її співпрацю з В.Медведчуком для розробки законопроекту про внесення змін до Конституції. «Поки що ніякої Конституції немає, а коли вона буде, я повідомлю вам, хто над нею працював», - сказала вона.

 

Як повідомлялося, 24 вересня, Президент під час зустрічі з представниками Атлантичної ради в Нью-Йорку заявив, що Ю.Тимошенко просила його призначити екс-голову Адміністрації Президента В.Медведчука послом України в Російській Федерації або на посаду віце-премєр-міністра України.

 

«Як тільки я подав кандидатуру Тимошенко на розгляд парламенту, наступного дня вона приходить до мене і просить, щоб я призначив Медведчука послом в Росії або віце-премєром. У відповідь на це я сказав, що цієї людини не буде в українській владі ніколи», - заявив В.Ющенко.

 

При цьому глава Української держави додав, що Ю.Тимошенко і В.Медведчук є основними партнерами в українській політиці. «Це перші партнери, це перша пара. І не зараз, і не місяць, і не два», - сказав він.

 

Категорія: Україна | Переглядів: 697 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
У Мукачеві митрополит Київський і всієї України відслужив літургію на честь 650-річчя Мукачівського Свято-Миколаївського монастиря
Названо п'ятнадцять типів дуже небезпечних жінок
Личная месть Левочкина Шуфричу – интрига, изящно доведенная до конца указом Президента о назначении министром МЧС Балоги
Суд виніс вирок 12 міліціонерам, які били і грабували туристів у Криму
Упродовж 5-ти років у регіоні діятиме Програма будівництва розплідників і ферм із розведення диких тварин та птахів
Податкові зобов’язання за грудень необхідно сплатити не пізніше 28 січня
Тимошенко запропонувала альтернативу підвищенню пенсійного віку
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...