«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Жовтень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 20.05.2024, 15:18:06

Головна » 2008 » Жовтень » 16 » Кримінальні новини



Кримінальні новини
11:47:48

Дай подзвонити...

В Ужгородський міськвідділ міліції звернувся водiй таксi, який повідомив про те, що бiля будинку на вул.Заньковецької в Ужгороді з виду знайомий хлопець пiд приводом передзвонити виманив у його 13-річного сина мобiльний телефон “Самсунг” і не віддає. Злодія розшукує міліція.
 

Труп на тенісному корті

У міськвідділ надiйшло повiдомлення вiд мешканця Ужгорода, котрий на тенiсному кортi спорткомплексу “Спартак” виявив труп людини. Особу покійного міліція встановила – це 50-річний ужгородець Г. Зовнiшнiм оглядом тіла ознак насильницької смертi не виявлено. А інший ужгородець виявив у дворi будинку по вул.Минайськiй труп невiдомої жiнки. Прикмети покійної: вiк 45-50 років, зрiст 160 см, повнуватої статури, волосся коричневого кольору до плечей. Була одягнута у темно-синiй светр, чорнi матерчатi черевики. Зовнiшнiм оглядом тіла ознак насильницької смертi не виявлено. Особа покійної встановлюється.
 

Забрали коника

В Ужгородський райвідділ міліції звернувся 48-річний мешканець с.Галоч Ужгородського району, де розташований циганський табір. Заявник поскаржився, що до нього на подвiр’я зайшли два одноплемінники, якісь Нандi та Алi, й забрали від господаря, застосувавши фiзичну силу, коня. Працівники міліції спiльно з військовослужбовцями спецпiдроздiлу “Ягуар” затримали раніше судимих 24-річного Нандора та 33-річного Альберта, мешканцiв Галоча. Украденого коника від злодіїв вилучено.
 

“Музичні” злодії

У Мукачівський міськвідділ міліції звернулась 21-річна місцева мешканка, яка повідомила про те, що з пiдсобної будiвлi в її дворі невiдома особа шляхом пошкодження вхiдних дверей викрала електрогiтару, комп’ютер, системний блок, колонку для гiтари та акустичну гiтару “Трембiта”. Сума збитку 7500 грн. Крадія розшукують.
 

Угнати машину не встиг

Нічної пори в Мукачівський райвідділ міліції звернулась мешканка села Карпати, приватний підприємець. Жінка поскаржилася, що невiдома особа через незачинену дверку намагалась угнати автомобіль ВАЗ-2109 її чоловіка, який був припаркований в дворi. Працівники міліції затримали невдалого крадія, яким виявився 33-річний мешканець с.Вiльхiвцi Тячiвського району.
 

Знайшли крадене авто

Інспектор Виноградiвського ВРЕР УДАI пiд час постановки на облiк автомобіля “Форд-Транзит”, який належить місцевому підприємцю, встановив, що авто перебуває на облiку в системi “Угон-Iнтерпол”. “Форда” доставлено на штрафмайданчик.
 

Дядько з ножами

Пізно ввечері спiвробiтники хустської міліції затримали в селі Драгово за порушення громадського порядку місцевого 41-річного мешканця, ранiше судимого, у якого у кишенi куртки виявили та вилучили два ножi. Походження зброї з’ясовується.

Інформація ВЗГ УМВС

Категорія: Кримінал | Переглядів: 786 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
Чи дозволять виборцям проголосувати вдома без відповідних довідок?
Табачника запідозрили у лобіюванні інтересів російських кінопрокатників
Росія приставить до кожного українського регіону свого куратора
Мєдвєдєв відкинув ренесанс сталінізму в Росії
В Ужгородському національному університеті відзначили День Європи в Україні
Вулканічний попіл закрив аеропорти Британії та Нідерландів
Опрос: Эксперты крайне негативно оценили результаты 100 дней работы Президента Януковича
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...