«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Січень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 13.05.2024, 10:30:51

Головна » 2009 » Січень » 17 » Замерзаюча Європа вручила Путіну орден



Замерзаюча Європа вручила Путіну орден
16:06:45
У німецькому Дрезедні Путіну вручили "Саксонський орден подяки" Дрезденської опери Земпера в номінації "Політика".
 
Тоді як на півдні Європи тисячі людей мерзнуть без опалювання і припинена робота багатьох підприємств через відсутність поставок російського газу, прем'єр-міністр РФ Володимир Путін у п'ятницю увечері в Дрездені в урочистій обстановці отримав "Саксонський орден подяки" Дрезденської опери Земпера в номінації "Політика".
 
Орден є фігуркою Святого Георгія на коні, який списом вражає дракона, що втілює зло. Він виготовляється в дрезденській ювелірній майстерні як точна копія одного з найдорогоцінніших шедеврів музею Gruene Gewoelbe - статуетки Святого Георгія - на фоні полотнища з девізом "Adverso Flumine" ("Проти течії"). Серед колишніх лауреатів цього ордена - актор Максиміліан Шелл, футболіст Франц Беккенбауер і екс-міністр закордонних справ Німеччини Ганс-Дітріх Геншер.

Напередодні інше німецьке видання Der Tegesspiegel писало, що нагороду із золота найвищої проби Путіну вручать за заслуги в німецько-російському культурному обміні. Багато дрезденців неабияк здивувалися цьому: не тільки тому, що видатні заслуги Путіна на ниві культури пройшли для них непомітно, але і через стурбованості тим, що в їх домівках незабаром може стати відчутно холодніше, якщо російський газ найближчим часом не знайде дорогу до Дрездена.

На думку Die Welt, російському прем'єру в період газового конфлікту вдалося переконати весь світ у тому, що президент РФ Дмитро Мєдвєдєв, не зважаючи на те, що главою держави є саме він, виконує в Росії лише другу роль.

На доказ лідируючої ролі в керівному тандемі Мєдвєдєв-Путін свій внесок зробило, на думку автора статті, і державне телебачення. Протягом цього тижня глава російського уряду не сходив з екранів, демонструючи завзятість при вирішенні кризової ситуації, яка склалася. А президент Мєдвєдєв тим часом у випусках новин гладив дітей по головках і вручав орден "Батьківської слави".

"Навіть коли Мєдвєдєв зображає з себе енергійного главу уряду, він більше схожий на його копію. Бюрократична еліта слухає його уважно, киває, але потім все одно залишає все як є", - відзначає видання, додаючи, що подібна поведінка при Путині була немислимою. В зв'язку з цим, на його думку, дострокові президентські вибори були б варіантом "на крайній випадок". Путін і так залишається при владі, резюмує Die Welt.
 
 

 

Категорія: Світ | Переглядів: 567 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
У Мукачеві митрополит Київський і всієї України відслужив літургію на честь 650-річчя Мукачівського Свято-Миколаївського монастиря
Личная месть Левочкина Шуфричу – интрига, изящно доведенная до конца указом Президента о назначении министром МЧС Балоги
Суд виніс вирок 12 міліціонерам, які били і грабували туристів у Криму
Упродовж 5-ти років у регіоні діятиме Програма будівництва розплідників і ферм із розведення диких тварин та птахів
Податкові зобов’язання за грудень необхідно сплатити не пізніше 28 січня
Тимошенко запропонувала альтернативу підвищенню пенсійного віку
Закарпатські партії об'єднаються через загрозу репресій, утвердження тоталітаризму та деукраїнізацію
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...