«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Січень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 13.05.2024, 12:17:09

Головна » 2009 » Січень » 21 » Чиновники Закарпаття позбулися половини зарплати



Чиновники Закарпаття позбулися половини зарплати
08:02:33
За січень чиновники Закарпатської обласної державної адміністрації і всіх райдержадміністрацій отримають лише половину зарплати. Про це повідомив начальник Головного фінансового управління Закарпатської ОДА Петро Лазар.

За його словами, зарплата працівників Закарпатської облдержадміністрації у січні буде профінансована на 52%: у тимчасовому розкладі асигнувань державного бюджету України на перший квартал 2009 року на здійснення виконавчої влади у Закарпатській області (тобто для всього апарату Закарпатської ОДА і, відповідно, всіх управлінь по райдержадміністраціях) передбачено всього 2,5 млн. грн., тоді як на січень 2008 року такі виплати досягли 4 млн. грн.
 
«Це означає, що працівникам управлінь в області і по районах не будуть виплачені навіть захищені статті (а це оклад, ранг, вислуга), про премію ніхто і не говорить», - уточнив Лазар, якого цитує «УНІАН».

Начальник фінуправління також сказав, що занепокоєний такими обмеженнями, оскільки у цілому бюджет Закарпаття на 60% залежить від дотацій із державного бюджету.

Також, за словами Лазаря, будь-яка людина може подати до суду з приводу невиплати у повному об'ємі заробітної плати і виграти справу.

До того ж, згідно з доведеними із Києва показниками, зарплати працівників апарату Закарпатської ОДА і РДА цього року будуть зменшені, щонайменше, на 8%.

Головний фінансист Закарпаття також повідомив, що у 2008 році середня заробітна плата працівників обласних управлінь складала 2 700 грн., по районах – 2000 грн. «Це не такі вже і великі зарплати, якщо їх ще й урізують – невідомо, чого можна чекати, люди просто розбіжаться, подадуться «у бізнес» або на заробітки. А як би то не було, це все ж таки фахівці, які вже знають свою справу, і де взяти інших, особливо з досвідом, невідомо», - констатував Лазар.
 
 
Категорія: Закарпаття | Переглядів: 544 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
У Мукачеві митрополит Київський і всієї України відслужив літургію на честь 650-річчя Мукачівського Свято-Миколаївського монастиря
Личная месть Левочкина Шуфричу – интрига, изящно доведенная до конца указом Президента о назначении министром МЧС Балоги
Суд виніс вирок 12 міліціонерам, які били і грабували туристів у Криму
Упродовж 5-ти років у регіоні діятиме Програма будівництва розплідників і ферм із розведення диких тварин та птахів
Податкові зобов’язання за грудень необхідно сплатити не пізніше 28 січня
Тимошенко запропонувала альтернативу підвищенню пенсійного віку
Закарпатські партії об'єднаються через загрозу репресій, утвердження тоталітаризму та деукраїнізацію
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...