«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Лютий 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 27.04.2024, 19:49:27

Головна » 2009 » Лютий » 24 » Чоловік викрав 6-річну дитину, а вранці викинув на смітник



Чоловік викрав 6-річну дитину, а вранці викинув на смітник
22:27:40
 
Надзвичайна пригода - у Чернівцях. Чоловік викрав 6-річну дитину, цілу ніч тримав її в себе вдома, а вранці викинув на смітник. Такого на своєму віку не пам’ятають навіть місцеві правоохоронці.

 

На цьому місці в картонному коробку знайшли хлопчика. Мешканці сусіднього будинку розповідають, що помітив його працівник теплопункту.

 

Свідок: «Він рано обнаружив там, визвав міліцію. Міліція приїхала, зразу його забрали. Він ж голий був, замерзлий».

 

А це бар, у якому працює мати викраденого хлопчика. 16-го лютого постійний відвідувач цього закладу вивів малого надвір і заманив до себе додому - в село Чагор неподалік від Чернівців. Уранці ж покинув дитину на стихійному сміттєзвалищі. Наразі хлопчик у батьків. Його мати від коментарів відмовляється.

 

Мати дитини: «Я не буду абсолютно нічого говорити. Бо я не хочу. Для чого? Слідчі є на це. Як мама можу вам сказати, що з дитиною все нормально».

 

29-річний чоловік не пояснює чому викрав дитину. Колись його судили за підпал. Кажуть - дружина затриманого працює в дитячому садку. Їхні односельці поза об’єктивом відеокамери розповідають, що чоловік уже запрошував дітей на прогулянки. Люди його бояться. Мовляв, сусід за лишнє слово може й хату підпалити.

 

Односелець: «Знаю, що в нього є психічні відхилення ще з дитинства. Він вчився з моєю сестрою в одному класі. Його фамілія – це авторитетні люди і вони прикривали його».

 

Міліціянти відмовляються коментувати чутки. Кажуть - дружина затриманого до злочину не причетна. І навіть не підтверджують, чи справді жінка працює в дитсадку.

 

Микола Басараб, керівник відділу УМВС України в Чернівецькій області: «При огляді його помешкання було виявлено одяг цієї дитини, тому що перебуваючи в оселі злочинця, дитина була роздягнена, одягнена в інший одяг. Тому під час огляду ми одежу знайшли цієї дитини».

 

Невідомо, що саме чоловік робив із 6-річним хлопчиком. Наразі говорити про сексуальний злочин немає підстав - запевняють правоохоронці.

 

Микола Макаревич, керівник управління УМВС України в Чернівецькій області: «Що стосується тілесних ушкоджень, то це синці на лиці, які вказують на те, що дитині чи закривали рот… Ну це не є ні сліди побиття, це не є сліди питок, знущань чи чогось іншого. Про це ми зараз говорити не можемо».
 
 
 
Категорія: Кримінал | Переглядів: 561 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
Керівники Закарпаття та Пряшівського самоврядного краю підписали план дій щодо створення нового українсько-словацького пункту пропуску “Уліч
БЮТ экстренно собирает Раду, чтобы отменить соглашение о ЧФ
ФК “Закарпаття” оштрафували на 3 000 гривень
Родина французів два роки ґвалтувала власних малолітніх дітей
У Чехії розгорівся скандал через "брудних" українських заробітчан
В Ужгороді пройде прес-конференція членів Національної спілки фотохудожників України
Корчму-музей “Деца у нотаря” в Ужгороді відвідає найсильніший у світі угорець
Loading ...

Всього коментарів: 1
25.02.2009
1. Афанасий (Afanasik) [Матеріал]
Бывают в жизни огорченья angry
Но это не тот случай sad

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...