«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Березень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 16.05.2024, 12:01:09

Головна » 2009 » Березень » 5 » Закарпаття: через кордон знову тягнуть зброю



Закарпаття: через кордон знову тягнуть зброю
10:54:14
Вночі у пункті пропуску для автомобільного сполучення «Ужгород» припинена спроба переміщення через державний кордон зброї та наркотичної речовини.
 
Два громадяни Чехії слідуючи в Україну на легковому автомобілі «Рено» мали мабуть не надто добрі наміри, адже приховали в автомобілі заборонені для перевезення предмети. Старший зміни прикордонних нарядів зініціював проведення поглибленого огляду спільно із працівниками митниці. Підозри підтвердилися- службовий собака спрацював на приховані речі. Як наслідок, правоохоронці вилучили пістолет типу «Револьвер» і 3,36 г маріхуани.

 

Прикордонники Мукачівського загону вночі за допомогою переносних тепловізійних комплексів затримали за спробу перетнути державний кордон з Угорщиною у двох випадках трьох громадян Гвінеї. В усіх чоловіків були відсутні документи, які б засвідчували особу.

 

На залізничній станції «Чоп» прикордонниками затримано двох громадян Російської Федерації (Чечня). Під час бесіди з’ясувалося, що дані громадяни мають з документів лише внутрішній паспорт і довідку про втрату паспорта. На запитання представників прикордонної служби про мету перебування в прикордонному місті та шлях яким вони прибули в Україну чіткої відповіді не надали. Наразі чеченці затриманні та доправлені в пункт тимчасового тримання Чопського прикордонного загону. Лише, у 2008 році прикордонниками на західних кордонах за незаконний перетин було затримано більше семидесяти громадян Чечні.

 

Примітно, що й громадяни з інших країн міграційного ризику продовжують спроби незаконно перетнути кордон. В ході реалізації оперативної інформації в місті Виноградів в готелі «Мегеланич» прикордонники Мукачівського загону спільно із працівниками МВС затримали за порушення правил перебування іноземців в Україні чотирьох громадян Республіки Молдова. У чоловіка і трьох жінок при собі були міграційні картки до міста Одеса, однак пояснити, яким чином і з якою метою вони опинилися на Закарпатті не змогли.
 
 
 
Категорія: Ужгород | Переглядів: 497 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
У Китаї стратили європейця вперше за півстоліття
Чи дозволять виборцям проголосувати вдома без відповідних довідок?
ЦВК опрацювала майже 100% бюлетенів: Янукович виграє 10%
Сердце способно регенерировать клетки
Закарпаття: У Мукачеві затримали групу наркоділків
У Росії пенсіонер спалив себе перед будівлею мерії
Погода у Закарпатті та Ужгороді 19 серпня
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...