«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Квітень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 10.05.2024, 04:27:26

Головна » 2009 » Квітень » 3 » У Криму таксист до смерті забив металевою трубою молоду подругу



У Криму таксист до смерті забив металевою трубою молоду подругу
13:35:13
Трагедія сталася після побачення: юна нахабниця вирішила шантажувати свого партнера.
 
У міліцію надійшло повідомлення про те, що на узбіччі дороги знайшли тіло з проламаною головою.

Олександр Рибальченко, помічник керівника Сімферопольського РВ міліції: «В районе лавандового поля с. Чайкино Симферопольского района был обнаружен труп молодой девушки с признаками насильственной смерти. Ею оказалась 15-летняя жительница одного из сел Симферопольского района».

Прибулі на місце правоохоронці задіяли службово-пошукового собаку. Та чотирилапий помічник сліду злочинця не нанюхав. Це наштовхнуло оперативників на думку, що жертва й убивця приїхали сюди автомобілем.

Оглядаючи територію навколо місця злочину, детективи звернули увагу на свіжі сліди протекторів.

Руслан Анкудинов, керівник сектору Сімферопольського РВ міліції: «Было обнаружено и изъято большое количество вещественных доказательств - следы протектора автомобиля, окурки на месте происшествия. При осмотре трупа была обнаружена бумага с надписями телефонов, имен. В течение суток благодаря кропотливой работе были установлены лица – владельцы данных телефонов, среди которых оказался наш подозреваемый».

Проаналізувавши всі наявні факти й речові докази, детективи висунули версію про причетність до злочину таксиста, що має автомобіль «Волгу».

Під час розслідування міліціянти натрапили на 33-річного сімферопольського водія. Запросили чоловіка до відділку, куди він приїхав своєю машиною.

І ось тут з`ясувалося, що сліди протекторів його авта збігаються зі зліпками, зробленими на місці вбивства. Окрім того, було ще чимало незаперечних доказів, що свідчать про причетність таксиста до злочину.

Руслан Анкудинов, керівник сектору Сімферопольського РВ міліції: «Жена пришла в отдел к нам, принесла ему вещи переодеться. Данные вещи были осмотрены экспертом, были обнаружены пятна, похожие на кровь».

Коли затриманий зрозумів, що є докази його вини, у всьому зізнався. Розповів, що з коханкою познайомився за кілька днів до вбивства. Вона була досить легковажною й часто міняла чоловіків.

Того злощасного дня парочка поїхала «Волгою» кататися за межі міста. Зупинившись біля села Чайкиного, віддалися любовним утіхам.

Підозрюваний: «Когда я вышел из машины, чтобы одеться, она задала вопрос: сколько стоит твоя машина? Она сказала, что если ты на меня ее не переоформишь, я заявлю в милицию о том, что ты меня изнасиловал. После чего я вошел в такой просто шок, что толком и не помню, что происходило. Я когда смотрел уровень газа, в багажнике лежала стальная труба. Я взял трубу и ударил ее».

Затриманий стверджує, що кохання відбулося за взаємної згоди, та й жодних слідів зґвалтування на тілі вбитої не знайдено. А далі сталася трагедія.
 
 
Категорія: Кримінал | Переглядів: 498 | Додав: valera


Також читайте на zakarpatpost.net
Оборонний комплекс часів Другої світової війни – Лінію Арпада – на Закарпатті перетворюють на туристичний об’єкт
В Угорщині евакуюють 6 тисяч людей через ймовірність нового викиду токсинів
Студентські протести в Лондоні обернулися погромами: 32 затриманих
Погода у Закарпатті та Ужгороді 22 листопада
Уряд ліквідував Держінспекцію по охороні землі
Таїландська авіакомпанія почала приймати на роботу бортпровідників-транссексуалів
Ужгород заклеїли наліпками: "Я ненавиджу це місто"
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...