«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Квітень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 10.05.2024, 12:03:39

Головна » 2009 » Квітень » 3 » Закарпаття: Крали автомобілі, перебивали номери і продавали



Закарпаття: Крали автомобілі, перебивали номери і продавали
20:44:12
Проводячи ще у січні 2007 року  оперативне відпрацювання  авторинку  у с.Кінчеш Ужгородського району, працівники міліції відразу запримітили мукачівця Олексія. Той   був у  своєму "БМВ" з приятелем.  Правоохоронці володіли інформацією про  незаконні діяння молодика, тому вирішили його затримати. Несподівана поява стражів порядку аж ніяк не входила у плани мукачівців. Спільник вискочив з іномарки і накивав п'ятами. Олексієві  втекти не вдалося. Під час огляду в нього  виявили та вилучили  бойовий пістолет з набоями. 
 
Міліціонерам стало відомо: Олексій причетний до низки тяжких злочинів, скоєних  на території Закарпаття. Провівши півроку в слідчому ізоляторі  та отримавши умовний строк, молодик повернувся у рідне Мукачево. Незважаючи на те, що мав  молоду дружину й малу дитину, поривати з минулим Олексій не захотів і знову зайнявся темними справами.  Молодик вирішив збувати наркотичні препарати на Берегівщині. Зрештою,  як виявилося, це не єдине протиправне заняття мукачівця.

Працівники карного розшуку  знову стали  відпрацьовувати молодика,  ретельно вивчали  його кримінальну діяльність. Зібрані факти засвідчили:  крім  зброї та наркотиків, Олексій  причетний  до серйозніших   злочинів.

У тому ж таки 2007 році  разом  з місцевим жителем Богданом та  іншим  спільником (котрий, до речі, зараз у тюрмі), він  організував стійке угруповання, котре займалося  в області викраденням автомобілів. Кожен з учасників мав свою чітко  визначену роль. Молодики викрадали автомашини, насамперед  ті, що не були  обладнані сигналізацією.  Поцупити сталевого  "коня", маючи злодійський реманент, для них не становило жодних  труднощів. Викрадений автомобіль зухвальці приганяли в майстерню,  перебивали номери, а потім знаходили покупця. Зазвичай здобиччю автозлодіїв ставали  "Лади". Їх було значно легше викрасти,  аніж дорогі іномарки.

До слова,  під час  проведення подальших оперативних заходів «виплив»  вельми цікавий факт.  У злощасній автомайстерні виявили машину, котра фіксувалася  серед крадених аж… в Одесі. Насправді ж, її власник вліз у борги, і, не маючи засобів їх погасити,  кинувся в «біги».  Автомобіль продав на Закарпатті, а сам  виїхав за кордон.  Вважався  безвісти зниклим.  І ось одеську головоломку було розгадано.

– На сьогодні  доведено три факти викрадення автомобілів у Мукачеві,  – розповідає начальник управління карного розшуку ГУМВС України в Закарпатській області полковник міліції Володимир Шелепець. – За цими фактами порушено кримінальну справу. Не виключено, що під час проведення слідства можуть «випливти» нові епізоди злодіянь цього кримінального тріо та нові постаті.

Іван ЛАДЖУН,
ВЗГ ГУМВС України в Закарпатській області
 
Категорія: Закарпаття | Переглядів: 863 | Додав: valera


Також читайте на zakarpatpost.net
Гостре для Закарпаття питання – відселення жителів зі зсувонебезпечних територій спробував вирішити Олег Гаваші
В Україні повністю заборонять рекламу ліків
Погода у Закарпатті на 18 листопада 2009 року
В мировом океане найдены почти 18 тысяч неизвестных видов
На выборах можно незаметно фальсифицировать 3-5% голосов
У Китаї стратили європейця вперше за півстоліття
Самое лучшее настроение люди переживают в особое свободное время
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...