«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Квітень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 12.05.2024, 13:29:11

Головна » 2009 » Квітень » 18 » Загадкова смерть чоловіка, що відбував адмінарешт в Умані



Загадкова смерть чоловіка, що відбував адмінарешт в Умані
00:13:21
 
Загадкова смерть на Черкащині. В Умані виявили тіло людини, яка мала відбувати адмінастративний арешт. Чоловіка минулого тижня затримала міліція під Києвом. Йому інкримінували лайку в громадському місці і присудили 10 діб. Напередодні його знайшли мертвим біля дороги. Тіло - понівечене. Проте причину смерті судово-медична експертиза не називає. Правоохоронці відмовляються коментувати ситуацію. 
 
Олега Пархоменка з двома друзями затримали минулого тижня на Київщині. Вже згодом родичі дізналися, що усім трьом інкримінували лайку у громадському місці. А затримання з невідомих причин проводили працівники Управління боротьби з організованою злочинністю Черкащини. Вже наступного дня Уманський суд визначив покарання Олегу Пархоменку за лайку - 10 діб адмінарешту. Сьогодні його мали б відпустити. Людмила Пархоменко зустрічалася із чоловіком минулого вівторка - і каже на той момент жодного занепокоєння не було ані у неї, ані в Олега.

Наступна звістка про чоловіка була від знайомих. Телефонним дзвінком Людмилі Пархоменко повідомили, що тіло її чоловіка знайшли понівеченим на узбіччі автотраси біля міста Монастирища і вже перевезли до моргу. Але потрапити туди родичам виявилося непросто.

Попри численні ушкодження на тілі померлого: зламані кінцівки, перебитий ніс, синці - судмедексперти не змогли встановити причини смерті Олега Пархоменка. Без відповіді досі і запитання, чому під Києвом його затримували та допитували - УБОЗівці Черкащини. Начальник міського управління лише підтвердив, що це були його підлеглі.

Не коментують причин затримання і у райвідділку міліції, де опинилися Олег Пархоменко та двоє його колег.

Шансом на виживання називає підпис під неправдивими свідченнями другий затриманий - Ігор Мельник. Спершу його звинувачували у нецензурній лайці, та за час перебування у СІЗО з'явилися нові статті - викрадення двох тракторів. Мельник розповідає, зізнання про цей злочин мусив підписати через тортури. Доля третього затриманого - невідома.

Мовчить і прокуратура Черкаської області - першу інформацію про обставини смерті затриманого Пархоменка обіцяють надати лише після Великодніх свят. Тим часом із Києва на місце події виїхала оперативно-слідча група, яку очолює заступник міністра внутрішніх справ. Розслідування взяв під особистий контроль голова відомства Юрій Луценко. 
 
 
Категорія: Україна | Переглядів: 676 | Додав: valera


Також читайте на zakarpatpost.net
Українська діаспора в Росії просить Мєдвєдєва дозволити трансляцію українських каналів
У школи повернулась 11-річна освіта
Незаконне ввезення до України автомобіля «Chrysler» попередили працівники Чопської митниці
Оборонний комплекс часів Другої світової війни – Лінію Арпада – на Закарпатті перетворюють на туристичний об’єкт
Ученые предупреждают о возможной сексуальной эпидемии
За кожен зайвий метр українців можуть змусити платити по 10 гривень
Шевчук зазначив, що говорити з Путіним можна і без "тремтіння колін"
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...