«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Квітень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 10.05.2024, 03:13:37

Головна » 2009 » Квітень » 30 » В Ужгороді п’яний водій травмував дівчину і «задів» 4 іномарки



В Ужгороді п’яний водій травмував дівчину і «задів» 4 іномарки
19:17:31
 
Нові штрафи, хоча й дисциплінували водіїв, однак, як переконує статистика,  не всіх. Декотрі й досі полюбляють влаштовувати на дорогах своєрідні перегони. Один з таких горе-автовласників днями накоїв  лиха в центрі Ужгорода.

 

Ця резонансна аварія, свідками якої стали багато ужгородців, трапилася близько вісімнадцятої години  в людному місці обласного центру, на вул.Духновича. Поруч – пішохідна зона Корзо, ринок, будівля податкової інспекції, кафедральний собор. Словом, на тротуарах тут завжди багато людей, а від машин просто нікуди дітися. І от якийсь зухвалець  на іномарці створив аварійну ситуацію.

 

Спершу, петляючи зліва-направо, таранив кілька припаркованих автомашин і зніс огорожу. Проте на цьому він не зупинився. Вирішивши, мабуть, утекти  з місця пригоди,  рвонув на підйом і по дорозі   збив молоду дівчину. Далі влетів у двір якогось будинку, де його й затримали. Керував іномаркою добряче п’яненький юнак. Кажуть, доки приїхала міліція, обурені  люди, свідки аварії, витягнули його з машини і провчили по-своєму.

 

Як з’ясувалося, водій злощасної іномарки - 19-річний житель міста Хуст Закарпатської області Роман. В Ужгороді юнак працює вантажником у свого швагра – м’ясника ринку. Того дня родич проходив певні  процедури у лікарні, свою  машину -- пікап «Фольксваген-Кадді» залишив на Романа. Останній же вирішив трохи «розслабитися», хильнув чарчину, далі йому забажалося покататися. От і доїздився...

 

Травмована дівчина нині перебуває в лікарні. Окрім струсу головного мозку та черепно-мозкової травми, у неї виявили ще й переломи тазу та передпліччя. Лікування, скоріш за все,  буде тривалим. А горе-водія затримали, його очікує кримінальна відповідальність. Не кажучи вже про гроші, які власнику «Фольксвагена» та самому винуватцю аварії доведеться викласти за ремонт побитих чотирьох іномарок - “Ніссана”, “Тойоти”, “Пежо” та “Дейво-Ланоса”.

 

За словами начальника відділу адмінпрактики УДАІ ГУМВС України в Закарпатській області майора міліції Олексія Співака, з початку року міліція затримала в області  1964 водіїв, які перебували за кермом у нетверезому стані. А, як відомо,  п’яниця за кермом - це потенційний вбивця!
 
 
 

 

Категорія: Ужгород | Переглядів: 584 | Додав: valera


Також читайте на zakarpatpost.net
Оборонний комплекс часів Другої світової війни – Лінію Арпада – на Закарпатті перетворюють на туристичний об’єкт
В Угорщині евакуюють 6 тисяч людей через ймовірність нового викиду токсинів
Студентські протести в Лондоні обернулися погромами: 32 затриманих
Погода у Закарпатті та Ужгороді 22 листопада
Уряд ліквідував Держінспекцію по охороні землі
Таїландська авіакомпанія почала приймати на роботу бортпровідників-транссексуалів
Ужгород заклеїли наліпками: "Я ненавиджу це місто"
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...