«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Травень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 17.05.2024, 04:09:47

Головна » 2009 » Травень » 8 » Удень заохочував молодь до спорту, ввечері продавав наркотики!



Удень заохочував молодь до спорту, ввечері продавав наркотики!
10:36:36
На Донеччині затримали викладача фізкультури, що кілька місяців продавав опій. А на Чернігівщині знешкодили цілу банду торгівців зіллям.
 
Троє мешканців міста Костянтинівки, серед яких і шкільний вчитель, створили справжній наркокартель. Для затримання злочинців міліціянтам довелося провести 8 контрольних закупок та 7 обшуків. Спритники забезпечували опієм місцеві притони, часом заохочували до небезпечної звички новачків.

 

Віктор Осуховський, керівник управління ГУМВС України в Донецькій області: «Данные лица организовали на территории Константиновки поставку наркотических средств опиумных из западнях регионов. И естественно сбывали здесь, вовлекая молодежь в употребление этих наркотических средств».

 

Під час обшуку та затримання у наркодільців конфіскували майна на 200 тисяч гривень, 5 тисяч готівки та безпосередньо наркотичні препарати.

 

Тим часом, на Чернігівщині знешкодили банду торгівців зіллям. Шістнадцятеро мешканців Прилук крали на полях мак і виготовляли дурман.

 

Іван Катеринчук, керівник УМВС України у Чернігівській області: «Процес був закритий, безвідходний. Вони крали на полях мак. Виготовляли наркотики і збували як у Прилуках, так і в Києві».

 

Назва операції з затримання бандитів - «Ліквідація». В ній брали участь сто тридцять співробітників міліції на п‘ятдесяти автівках. Затримали шістнадцятьох. Вони місцеві, старшому – за п‘ятдесят, молодшому – трохи більше двадцяти. Усі раніше судимі й ніде офіційно не працювали. Їхні домівки одразу ж обшукали.

 

Іван Катеринчук, керівник УМВС України у Чернігівській області: «Вилучено більше 60 кілограм наркотичних засобів – макової соломи 50 кілограм, марихуани і таке інше. Також вилучено дві одиниці зброї – револьвер і рушниця, малокаліберна гвинтівка, 32 набої і сім одиниць автотранспорту серед них два автомобілі Фольксваген Пасат».

 

Підозрювані перебувають у СІЗО і чекають на суд. Вилучену у них сировину та наркотичні засоби правоохоронці спалили. Так само було і у Львові.

 

Володимир Дитюк, заступник керівника ГУ МВСУ у Львівській області: «В цьому році ми це проводимо в перший раз. Є вироки по 182 судах. Ми знищуємо ці наркотичні засоби. Вони знищуються в складі комісії, згідно спільного наказу, це і працівники Служби Безпеки України, Міністерства юстиції, правоохоронних органів інших, зокрема, Міністерства внутрішніх справ».

 

Тут серед спаленого – переважно макова соломка, марихуана та готова «ширка». А ще трамадол та героїн. Загалом на півтора мільйона гривень. А правоохоронці вже готують до знищення нову партію. Цьогоріч на Львівщині вже вилучили понад 400 кілограмів зілля.
 
 
Категорія: Кримінал | Переглядів: 490 | Додав: valera


Також читайте на zakarpatpost.net
У Китаї стратили європейця вперше за півстоліття
Чи дозволять виборцям проголосувати вдома без відповідних довідок?
ЦВК опрацювала майже 100% бюлетенів: Янукович виграє 10%
Закарпаття: У Мукачеві затримали групу наркоділків
Погода у Закарпатті та Ужгороді 19 серпня
Середня сума хабара в Україні склала 24 тисячі гривень
Ужгород: У неділю в Ужгороді очікується лише 18 тепла
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...