«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Травень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 17.05.2024, 06:29:05

Головна » 2009 » Травень » 8 » У Москві затримано спекулянтів квитками на Євробачення



У Москві затримано спекулянтів квитками на Євробачення
14:16:04

У Москві міліція припинила діяльність кількох груп торговців квитками на Євробачення за завищеними цінами. У четвер 7 травня затримано четверо організаторів збуту.

За інформацією правоохоронців, спекулянти продавали квитки на конкурс біля спорткомплексу Олімпійський за ціною від 10 тисяч рублів до 20 тисяч рублів. При цьому справжня вартість складає від 300 рублів до 6 тисяч рублів.

У московському ГУВС зазначили, що припускали про організацію подібної торгівлі ще місяць тому. Для припинення протиправних дій оперативники в цивільному перевіряють всі можливі місця спекулятивного збуту квитків: біля спорткомплексу Олімпійський, в готелях, на аеровокзалах та інших місцях у центрі Москви.

Затриманим спекулянтам по закону загрожує покарання по адміністративному кодексу РФ - штраф за організацію підприємницької діяльності без ліцензії та торгівлю в невстановлених місцях.

У разі повторного затримання за аналогічне правопорушення до них можуть бути застосовані більш жорсткі санкції, - зазначили в ГУВС.

Московська міліція застерігає громадян від придбання квитків на Євробачення-2009 на вулицях у невстановлених місцях. Купуючи квиток у сумнівних осіб за завищеними цінами, громадяни легко можуть стати жертвами шахраїв, купивши фальшивку. Сучасні технології дозволяють аферистами виготовляти такі підробки, які розпізнати можна лише на спеціальному обладнанні.

Як повідомлялося, квитки на Євробачення надійшли в продаж 16 березня 2009 року. За три години в Москві було розкуплено усю квоту на день - квитки вирішено продавати квотами в цілях боротьби з перекупниками. В одні руки продають не більше чотирьох квитків.

На думку фахівців, захист квитків на московське Євробачення знаходиться на рівні грошових купюр. На квитках є голографічна стрічка з логотипом конкурсу і мікротекст, який неможливо надрукувати на принтері. На квитках є штрих-код, який містить інформацію про день, час, місце і ряд в залі.

Офіційне відкриття Євробачення відбудеться 10 травня в ЦВЗ Манеж. Основними подіями Євробачення в Москві стануть два півфінали та фінал, які відбубуться в Олімпійському 12, 14 і 16 травня відповідно.
  
 
Категорія: Світ | Переглядів: 489 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
У Китаї стратили європейця вперше за півстоліття
Чи дозволять виборцям проголосувати вдома без відповідних довідок?
ЦВК опрацювала майже 100% бюлетенів: Янукович виграє 10%
Закарпаття: У Мукачеві затримали групу наркоділків
Погода у Закарпатті та Ужгороді 19 серпня
Середня сума хабара в Україні склала 24 тисячі гривень
Ужгород: У неділю в Ужгороді очікується лише 18 тепла
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...