«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Травень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 17.05.2024, 05:07:55

Головна » 2009 » Травень » 8 » П’яний чоловік приревнував дружину до 70-річного сусіда: два трупи



П’яний чоловік приревнував дружину до 70-річного сусіда: два трупи
15:55:22
П’яний селянин із Волині вбив власну дружину та 70-річного сусіда. Трагедії передували ревнощі. Батько трьох дітей запідозрив, що дружина зрадила його разом зі стареньким.
 
Це сталося близько 18-ї години, коли робота у господарстві Миколи Дмитровича добігла кінця. Того дня односельці допомагали йому садити картоплю. А потім попрямували до пенсіонера на вечерю. Трапеза тривала не довго і вже за годину в хаті залишилися двоє - господар та 47-річна Валентина. Жінка визвалася помити посуд. Але таку ініціативу дружини Василь, який спостерігав за процесом у вікно, розцінив як подружню зраду.

 

Сергій Кушнірук, керівник Ратнівського РВ міліції: «Підозрюваний повернувся в господарство потерпілого і почав до дружини пред’являти претензії, що стосувалися їхнього спільного життя. Як вказує підозрюваний, між ними виникла суперечка, в неї втрутився потерпілий на стороні дружини підозрюваного. Що спровокувало останнього на те, що взявши ніж в будинку потерпілого, він наніс ножові поранення власнику будинку і своїй дружині».

 

Убивця сам зателефонував дільничному. Списав усе на жінчину безсоромність і горілку, яка затьмарила очі. Та сказаному міліціянти не вірять. Кажуть, ревнивець вирізнявся бурхливою фантазією. Ходив за дружиною по п’ятах, не дозволяв їй розмовляти з чоловіками, час від часу чубив.

 

Сергій Кушнірук, керівник Ратнівського РВ міліції: «Сам підозрюваний по місцю проживання характеризується негативно. Неодноразово погрожував своїй дружині розправою. На цей предмет у Ратнівському РВ було відповідне реагування. Підозрюваний зловживав спиртними напоями, що також, на мою думку, було одним із чинників, що могли спровокувати його на такі дії».

 

Тепер у скоєному кається. Каже, вбив, бо любив. Подружжя нажило трьох дітей, двоє з яких - неповнолітні. Тепер їх виховуватимуть родичі. Сиротам ще не сказали, що мати померла від руки батька.

 

Василь, підозрюваний: «Ви кого спочатку вдарили ножем? - Жінку. - Куди, в яку ділянку тіла? - Десь тако… Я не соображав, знаю приблизно. - Вони стояли до вас обличчям? - Жінка обличчям, а дядько сидів, потім встав до мене. - Дядькові скільки ударів нанесли? - Один. - А в яку ділянку? - Я не помню».

 

Ударив ножем у серце. Пенсіонер віддав Богові душу практично відразу. А ось Валентина перед смертю намучилася. Її чоловік добивав кількома ударами, а потім, доки їхали стражі порядку, ще й поливав водою.

 

Наразі проти затриманого порушено кримінальну справу. Стаття 115, частина 2-га - умисне вбивство двох осіб. За ґратами Василеві сидіти, щонайменше, 10 років. Це у разі, якщо експертиза доведе, що у своїй дружині він сумнівався не даремно. Коли ж ні, кривдникові літнього чоловіка і жінки світить довічне ув’язнення.
 
 
Категорія: Кримінал | Переглядів: 475 | Додав: valera


Також читайте на zakarpatpost.net
У Китаї стратили європейця вперше за півстоліття
Чи дозволять виборцям проголосувати вдома без відповідних довідок?
ЦВК опрацювала майже 100% бюлетенів: Янукович виграє 10%
Закарпаття: У Мукачеві затримали групу наркоділків
Погода у Закарпатті та Ужгороді 19 серпня
Середня сума хабара в Україні склала 24 тисячі гривень
Ужгород: У неділю в Ужгороді очікується лише 18 тепла
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...