«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Травень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 17.05.2024, 07:57:05

Головна » 2009 » Травень » 8 » Міліціонер відрізав юнакові голову за 12 гривень



Міліціонер відрізав юнакові голову за 12 гривень
17:24:39
 
Оскільки хлопець не мав достатньо грошей, щоби розплатитися з водієм таксі та його родичем-міліціонером, останні вирішили узяти як плату його життя.

 

На Уралі міліціонери заарештували свого колегу, який звинувачується у вбивстві молодої людини. В ході суперечки на предмет оплати проїзду у таксі правоохоронець зарізав опонента, а потім розчленував його труп. Хлопцю не вистачило всього 60 рублів (близько 12 гривень), щоб розплатитися з вбивцями.

 

Варненський районний суд Челябінської області виніс ухвалу про арешт молодшого сержанта місцевого відділення міліції, який підозрюється у вбивстві 20-річного жителя села Варни, передає "Інтерфакс" із посиланням на прес-службу управління Генпрокуратури РФ в Уральському федеральному окрузі.

 

Згідно з даними розслідування, Микола Храмов (ім'я змінене на прохання родичів) пропав на початку квітня. Батьки підняли тривогу, коли син не повернувся додому після вечірньої прогулянки з друзями, пише газета "Комсомольська правда".

 

"Спочатку ми пили пиво, а потім зловили таксі", - говорять товариші хлопця. – "Вийшли біля своїх будинків, а Коля поїхав далі".

 

Декілька тижнів хлопця розшукувала міліція як зниклого безвісти. А потім оперативникам удалося відновити картину страшного злочину.

 

Машина розвезла двох Коліних друзів по будинках, а коли прийшов час розплачуватися, хлопець дістав з кишені зім'яті купюри номіналом десять карбованців і віддав водієві, проте той сказав, що цієї суми – 30 рублів – замало і зажадав ще 60 рублів за його друзів.

 

Коли почалася сварка, в справу вступив родич водія - співробітник позавідомчої охорони (у вільний час він катався на таксі за компанію). Вони відвезли Миколу в безлюдне місце, де п'яний міліціонер почав бити хлопця. Потім він наніс йому ножові поранення.

 

Пізніше він розповідав міліції, що все було наче в тумані і він не може пояснити причину такого вчинку.

 

За словами міліціонера, тіло жертви вони з таксистом заховали в очеретах біля водоймища недалеко від міста. А коли по весні сніг зачав сходити, злочинці злякалися, що труп знайдуть. Вночі вони знайшли його і відрубали голову. Тіло відвезли на звалище побутових відходів, розташоване з 3 кілометри від райцентру Варни. Там зловмисники закопали останки, а голову викинули по дорозі. Тепер оперативники займаються її пошуками.

 

Також вирішується питання про притягнення до кримінальної відповідальності таксиста як співучасника злочину. Його можуть звинуватити в спроби приховати сліди вбивства.

 

Як пояснили в прес-службі управління Генпрокуратури, міліціонерові пред'явлено звинувачення за статтею про вбивство, санкція якої передбачає позбавлення волі терміном до 15 років.
 
Категорія: Кримінал | Переглядів: 526 | Додав: valera


Також читайте на zakarpatpost.net
У Китаї стратили європейця вперше за півстоліття
Чи дозволять виборцям проголосувати вдома без відповідних довідок?
ЦВК опрацювала майже 100% бюлетенів: Янукович виграє 10%
Закарпаття: У Мукачеві затримали групу наркоділків
Погода у Закарпатті та Ужгороді 19 серпня
Середня сума хабара в Україні склала 24 тисячі гривень
Ужгород: У неділю в Ужгороді очікується лише 18 тепла
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...