«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Травень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 12.05.2024, 14:02:59

Головна » 2009 » Травень » 16 » Закарпаття: Підсумки роботи за І квартал підводили на колегії КРУ в Закарпатській області



Закарпаття: Підсумки роботи за І квартал підводили на колегії КРУ в Закарпатській області
09:38:15
Минулої п’ятниці відбулася колегія КРУ в Закарпатській області, на якій підведені підсумки роботи управління за І квартал поточного року. 
 
В колегії взяли участь начальник КРУ в Закарпатській області Роман Чубко, його заступники Володимир  Дикун, Михайло Федак, Василь Стойка, начальники відділів та секторів управління, а також керівники міських та районних контрольно-ревізійних відділів. Від ГоловКРУ участь у колегії взяла керівник відділу кадрів служби Ольга Нетовкана.

 

Як відзначив начальник КРУ в Закарпатській області Роман Чубко, протягом І кварталу 2009 року структурні підрозділи контрольно-ревізійної служби області перевірили 82 підприємства, установи та організації, фактично у 99 % виявлені порушення фінансово-бюджетної дисципліни. Контролю піддано майже 525,4 млн. грн. ресурсів. Зокрема, контрольними заходами встановлено недоотримання бюджетами усіх рівнів, підприємствами, установами та організаціями фінансових ресурсів на загальну суму 1 млн.  грн. Сума виявлених  незаконних, нецільових  витрат та недостач ресурсів, встановлених уже цьогоріч, становить 5,2 млн. грн. Факти втрат фінансових і матеріальних ресурсів, які допущені внаслідок неефективних управлінських дій, встановлені на 42 об'єктах на загальну суму 2,8 млн. грн. Фінансові порушення, що не призвели до втрат фінансових і матеріальних ресурсів, виявлено на 70 об’єктах контролю на загальну суму 29,1 млн. грн.

 

За словами Р.Чубка, усі ці показники певною мірою нижчі за минулорічні, але це не свідчить про погіршення в роботі управління, а тільки про те, що цього року у планах роботи І кварталу були інші об’єкти, ніж торік. «Головне, на чому акцентує сьогодні керівництво ГоловКРУ, і на чому наполягаю я — це якість, а не кількість. А якість починається з планування, чіткого і виваженого. Тому ми й надалі посилюємо роботу щодо якісного і повномасштабного охоплення всіма ревізійними діями кожного об’єкта перевірки. Крім того, за кожною ревізією встановлюється буквально щоденний контроль», — уточнив керівник управління.

 

Загалом, за його словами, КРУ в Закарпатській області у І кварталі поточного року забезпечило належний рівень виконання завдань, визначених Урядом щодо здійснення державного фінансового контролю за використанням бюджетних коштів, державного і комунального майна.

 

На колегії начальник управління зупинився й на тих моментах, що вимагають доопрацювання. Зокрема, за словами Романа Володимировича, потребує посилення робота щодо розробки конструктивних пропозицій з врегулювання проблем у фінансовій дисципліні, а також забезпечення належного реагування органів виконавчої влади, керівників підприємств, установ та організацій на вимоги і пропозиції КРУ в Закарпатській області.

 

Під час колегії також виступили керівники окремих районних контрольно-ревізійних відділів, які поділилися власними проблемами під час проведення ревізій та досвідом у їхньому подоланні.

 

З доповіддю про стан кадрової роботи на рівні обласного КРУ виступила керівник відділу кадрів управління Надія Білей. Вона, зокрема, розповіла, що найбільшою проблемою в кадровому плані в управлінні нині є те, що в службі замало молодих людей. «Загалом у нас 18 % — це люди пенсійного віку. Так, певна річ, вони мають досвід, багаж знань і щодня застосовують його в нашій нелегкій роботі, але за кілька років якщо піде на пенсію фактично п’ята частина колективу — це буде значною проблемою. Треба вже сьогодні готувати їм заміну, вчити молодих спеціалістів». З огляду на цю проблему, за пропозицією О. Нетовканої, в обласному КРУ будуть включати в кадровий резерв випускників вузів.

 

Прес-служба КРУ в Закарпатській області
 
 
 
Категорія: Закарпаття | Переглядів: 461 | Додав: valera


Також читайте на zakarpatpost.net
Українська діаспора в Росії просить Мєдвєдєва дозволити трансляцію українських каналів
У школи повернулась 11-річна освіта
Незаконне ввезення до України автомобіля «Chrysler» попередили працівники Чопської митниці
Оборонний комплекс часів Другої світової війни – Лінію Арпада – на Закарпатті перетворюють на туристичний об’єкт
Ученые предупреждают о возможной сексуальной эпидемии
За кожен зайвий метр українців можуть змусити платити по 10 гривень
Шевчук зазначив, що говорити з Путіним можна і без "тремтіння колін"
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...