«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Червень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 17.05.2024, 08:25:17

Головна » 2009 » Червень » 11 » Звіряче вбивство хлопців розкрили тільки через 5 років



Звіряче вбивство хлопців розкрили тільки через 5 років
08:45:46
 
Криваві місцеві сутички. На Луганщині двоє молодиків намагалися довести, що таке справедливість. Розуміли вони її по-своєму.

 

Друзям Ігореві та Андрієві було трохи більше 20-ти. У рідному селі вважали себе за королів - чубилися з усіма, хто ставив під сумнів їхній авторитет. Тож коли хлопці зникли, люди полегшено зітхнули й надто не переймалися. Батьки ж тривожилися – сини вже кілька тижнів не навідувалися додому.

 

Аскяр Лайшев, керівник Старобельського РВ міліції: «Мы разрабатывали очень много версий, что они могли выехать на заработки, что они могли, не поставив в известность своих родных и близких, уехать в гости к кому-то».

 

Припускали також, що хлопців могли вбити. Тож правоохоронці ретельно відтворювали життя парубків продовж останніх днів. З’ясували – перед зникненням вони зустрічалися з трьома односельцями.

 

Аскяр Лайшев, керівник Старобельського РВ міліції в Луганській області: «В отношении молодых людей нами собиралась информация. Однако нам стало известно, что последние покинули территорию Украины, уехали в РФ в неизвестном направлении для нас».

 

Такий перебіг подій насторожив правоохоронців. Проте доказів скоєння злочину в них не було. Справа 5 років лежала в гайній шухляді. Припадала б пилом і далі - аж раптом навідався до села один із підозрюваних.

 

Затриманий: «Остался служить по контракту, буквально после 2-х месяцев расписался. У жены был от первого брака ребенок, потом поехал в отпуск сюда».

 

Він і речі не встиг розпакувати, як уже свідчив. На допиті 29- річний Володимир усе розповів. Потім зізнався і його приятель, що 5 років із села не виїжджав. Два гурти завжди ворогували. Якось почубилися. Володимир тоді запропонував до міліції не йти. Дав грошей відлупцьованим хлопцям на лікування. Вибачився. Парубки ж узялися поновлювати свій авторитет. Погрожували й вимагали більшого відшкодування.

 

Затриманий: «Надо проучить, потому что так и будут ходить и как дойную корову доить».

 

Обидві компанії були напідпитку. Стриматися вже не могли.

 

Аскяр Лайшев, керівник Старобельського РВ міліції в Луганській області: «Наши подозреваемые выехали на автомобиле, догнали потерпевших и избили. После избиения погрузили их в автомобиль. Они были в бессознательном состоянии. Вывезли на край села».

 

Затриманий: «Думали просто завести, их побить, бросить, чтоб добирались своим ходом. Просто все далеко зашло в тот момент».

 

Зрештою рекетирам перерізали горлянки. Тіла заховали в лісосмузі під сухим гіллям і снігом. А через місяць закопали.

 

Аскяр Лайшев, керівник Старобельського РВ міліції в Луганській області: «Обнаружили два эти трупа, которые были уже частично объедены дикими зверями, уши съедены. Решили закопать».

 

Вони мовчали про скоєне 5 років. Легше від того не ставало. Проте до міліції не йшли - через особисті причини.

 

Затриманий: «Пойти, сдаться не мог, потому что жена, ребенок, травмировать детскую психику нельзя было».

 

Затриманий: «В селе обо мне плохо не скажут, что я алкоголик или тунеядец какой-то. Дети просто, трое детей, тогда было 2-е еще, не хотелось сидеть».

 

На вирок суду нині чекають тільки двоє затриманих. Третього шукають. За таке звіряче вбивство хлопців можуть посадовити за ґрати щонайменше на десяток років.
 
 
 
Категорія: Кримінал | Переглядів: 520 | Додав: valera


Також читайте на zakarpatpost.net
У Китаї стратили європейця вперше за півстоліття
Чи дозволять виборцям проголосувати вдома без відповідних довідок?
ЦВК опрацювала майже 100% бюлетенів: Янукович виграє 10%
Закарпаття: У Мукачеві затримали групу наркоділків
Погода у Закарпатті та Ужгороді 19 серпня
Середня сума хабара в Україні склала 24 тисячі гривень
Ужгород: У неділю в Ужгороді очікується лише 18 тепла
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...