«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Червень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 17.05.2024, 05:35:34

Головна » 2009 » Червень » 11 » Убив за сотню!



Убив за сотню!
11:16:10
 
У Луганську чоловік задушив свою співмешканку на очах у паралізованої матері. Мотивом злочину стали гроші – сто гривень, які щезли з сімейної скарбнички.

 

Напередодні ввечері пенсіонерка почула брутальну лайку в помешканні своїх сусідів. А вранці допитлива бабця пішла з‘ясувати, що сталося. Двері квартири були відчинені. А на підлозі лежало понівечене тіло сорокарічної Галини.

 

Інна Мірошниченко, старший слідчий Антрацитівського МВ міліції: «Было установлено, что в этой квартире женщина проживала вместе с подозреваемым, вернее уже с обвиняемым, и она ухаживала за его больной матерью, которая была парализована, отзывались о ней даже родственники о том, что она очень хорошо ухаживала за этой женщиной».

 

Того дня Ринат повернувся додому і побачив співмешканку, що спала. Цей факт чоловіка обурив. Мовляв, за матір‘ю не прибрала, напилася, а головне – сто гривень украла.

 

І хоча жінка запевняла, що грошей не брала, чолов`яга немов очманів. Він жорстоко побив свою коханку, а потім задушив її просто перед очима в паралізованої матері. Після цього втік.

 

Інна Мірошниченко: «Он выехал в соседний город, недалеко от Антрацита. Да, он понял, что совершил преступление и естественно он скрылся, бросив даже больную мать».

 

Паралізована жінка свідчити в цій справі не може. Після хвороби – вона не розмовляє. Сам же Ринат запевняє – коханої не вбивав.

 

Ринат, затриманий: «Если я упал на неё, упали на неё, ну конечно…ну да, я на неё упал, там доли секунды, как за доли секунды я её мог задушить, ну. Не знаю, я ж в этом не разбираюсь».

 

Та цим словам правоохоронці віри не ймуть, чоловіка судитимуть за статтею – умисне вбивство. А попросити пробачення за скоєне в паралізованої матері, чоловікові вже навряд чи вдасться. Бо з в’язниці він вийде певно нескоро.
 
 
 
Категорія: Кримінал | Переглядів: 500 | Додав: valera


Також читайте на zakarpatpost.net
У Китаї стратили європейця вперше за півстоліття
Чи дозволять виборцям проголосувати вдома без відповідних довідок?
ЦВК опрацювала майже 100% бюлетенів: Янукович виграє 10%
Закарпаття: У Мукачеві затримали групу наркоділків
Погода у Закарпатті та Ужгороді 19 серпня
Середня сума хабара в Україні склала 24 тисячі гривень
Ужгород: У неділю в Ужгороді очікується лише 18 тепла
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...