«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Червень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 17.05.2024, 07:33:41

Головна » 2009 » Червень » 24 » Закарпаття: Кримінальна «поножовщина»



Закарпаття: Кримінальна «поножовщина»
10:59:59
З ножем жарти кепські.
 
Скільки злочинів скоєно за допомогою цього, такого потрібного на господарстві кухонного приладдя! Як казав відомий екранний персонаж, «зробиш дірку - потім не запломбуєш…»

 

…Лише коли чоловік побілів, немов полотно, й став осідати на землю, Олена стала потроху усвідомлювати, якої біди накоїла. Оговтавшись від шоку, жінка спробувала привести чоловіка до тями, але марно. Побігла за сільським фельдшером, однак допомога того вже не знадобилася - лезо ножа пошкодило життєво важливий орган, і чоловік стік кров’ю.

 

Медик повідомив про вбивство у чергову частину Перечинського райвідділу міліції, й на місце пригоди одразу виїхало керівництво райвідділу та слідчо-оперативна група. Від сусідів та знайомих цієї сім’ї правоохоронці довідалися: покійний мав досить погану репутацію в селі. Полюбляв Іван випити, а далі влаштовував вдома п’яні скандали. Сімейного дебошира неодноразово затримували міліціонери. На якийсь час чоловік вгамовувався, а далі знову брався за старе.

 

Олена з Іваном співмешкали кілька років, однак свої стосунки чомусь не поспішали офіційно оформляти. Обидва ніде не працювали, перебивалися випадковими заробітками. Олена збирала в лісі гриби та ягоди й продавала. Словом, жили, як чимало односельців.

 

Усе б нічого, та Іван все частіше став зганяти свою злість на жінці. П’яний тиран неодноразово бив бідолашну. Горілка геть затьмарила чоловіку голову. Якось приятелі «для приколу»… запропонували Іванові за пляшку горілки відрубати собі палець. Недовго думаючи, той відтяв собі середнього пальця! Іншого разу, повернувшись додому, став вимагати в Олени гроші на горілку. Коли жінка відмовила, той дістав зі сховку тисячу гривень і… спалив! Обидва ці дикі вчинки промовисто говорять про те, що від оковитої в чоловіка стало щось зле з мізками…

 

Того злощасного дня Олена готувала обід. Іван, як завжди, повернувся додому «тепленьким». Уже з порога почав сваритися з дружиною. Далі перекинув тарілку зі стравою на підлогу і накинувся на жінку з кулаками. Захищаючись, та надибала рукою на столі кухонний ніж і заточила з люті лезо в груди своєму мучителю. Цього одного удару виявилося достатньо… Проти жінки порушено кримінальну справу. Розпочато слідство.

Вечірні «розборки» завершилися поножовщиною

 

Вечірньої пори працівники патрульної служби Мукачівського міськвідділу міліції Юрій Добош, Віктор Шелельо та Іван Вайда на службовій автомашині об’їжджали територію своєї дільниці. На вул. Духновича правоохоронці зауважили хлопця, котрий тримав рукою закривавлену шию. Коли стражі порядку поцікавилися, що трапилося, потерпілий показав на якогось п’яного чолов’ягу. Той розмахував руками і щось горланив. У руках зловмисника виблискував закривавлений ніж. Холодну зброю у зухвальця відібрали, а його доставили у чергову частину міськвідділу. 24-річного Миколу (так звати потерпілого) госпіталізували. Медики стверджують: якби лезо пройшло трохи глибше, то наслідки могли бути летальні.

 

Затриманого хулігана правоохоронці знали як облупленого. Свого часу 48-річний Карло побував у місцях не вельми віддалених. А тепер «розборки» колишній «зек» влаштував через давній конфлікт з Миколою. Той нібито колись ударив сина Карла. Напившись, тепер пригадав давню образу. Обидва чоловіки зустрілися вечірньої пори на вулиці.

 

Сварка перейшла в бійку, й коли молодший та здоровіший Микола став перемагати свого супротивника, п’яний Карло вихопив із кишені припасеного для «розборки» ножа…

За фактом спроби вбивства міліціонери порушили кримінальну справу, зарізяку заарештували, повідомляє майор міліції Іван Ладжун із ВЗГ ГУМВС.

 

Іван ГРИЦАН, газета «НЕДІЛЯ»
 
 
 
Категорія: Кримінал | Переглядів: 511 | Додав: valera


Також читайте на zakarpatpost.net
У Китаї стратили європейця вперше за півстоліття
Чи дозволять виборцям проголосувати вдома без відповідних довідок?
ЦВК опрацювала майже 100% бюлетенів: Янукович виграє 10%
Закарпаття: У Мукачеві затримали групу наркоділків
Погода у Закарпатті та Ужгороді 19 серпня
Середня сума хабара в Україні склала 24 тисячі гривень
Ужгород: У неділю в Ужгороді очікується лише 18 тепла
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...