«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Червень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 17.05.2024, 03:46:13

Головна » 2009 » Червень » 24 » Ужгород: Чи матиме достойний вигляд до Євро-2012 пропускний пункт «Ужгород»?



Ужгород: Чи матиме достойний вигляд до Євро-2012 пропускний пункт «Ужгород»?
12:22:34
 
Як митниця готується до проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи-2012 з футболу та облаштовує кордон за євростандартами, запитали журналісти під час прес-конференції у керівництва митної установи.

 

За словами Людмили Козловської, заступника начальника Ужгородської митниці, основна будівля митного поста “Ужгород” збудована ще наприкінці 60-х років минулого століття. Капітальний ремонт здійснювався до проведення Олімпіади-80, що проходила в Москві. Відтоді жодних реконструкцій на митному посту не проводилось.  Як ми знаємо, сусідство з Євросоюзом змушує нашу державу до запровадження європейських норм і стандартів. В першу чергу, це стосується облаштування державних кордонів сучасною інфраструктурою.

 

Оскільки ефективне функціонування транзитної системи залежить від розвинутої транспортної інфраструктури міжнародного значення, облаштування на високому технічному рівні пункту пропуску “Ужгород”, зважаючи на його значимість, включено до інвестиційних проектів міжнародних програм та до Галузевої цільової програми Державної митної служби України по підготовці проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу.

 

Нагадаємо, що п/п «Ужгород» знаходиться в транспортному коридорі №5, що об’єднує країни-члени Європейського співтовариства і тому очікується великий потік туристів до України з Австрії, Чехії, Німеччини, Франції, Італії та ін.

 

На сьогоднішній день вже виготовлено та відкориговано проектно-кошторисну документацію по реконструкції пасажирського напрямку міжнародного автомобільного пункту пропуску “Ужгород”, а також спорудженні складу конфіскатів і майданчиків для вилученого автотранспорту. Орієнтовна кошторисна вартість реконструкції – 66 млн.грн. Після отримання позитивного висновку держекспертизи буде оголошено міжнародний тендер по визначенню головного підрядника - виконавця будівельних робіт.

 

Після завершення другого етапу реконструкції, пропускна спроможність пасажирського напряму на добу складатиме 5 тис. легкових автомобілів, 80 автобусів та 10 тис.громадян, повідомила zakarpatpost.net Вікторія Сенгетовська, прес секретар Ужгородської митниці.

 

Наприкінці, Людмила Козловська повідомила, що до Галузевої цільової програми Держмитслужби України також включено реконструкцію пункту пропуску «Малий Березний-Убля» (2011 рік) та розбудову нового пункту пропуску «Лубня-Волосате», що на українсько-польському кордоні, при умові досягнення міждержавних домовленостей.
 
 
 

 

 

Категорія: Ужгород | Переглядів: 494 | Додав: valera


Також читайте на zakarpatpost.net
У Китаї стратили європейця вперше за півстоліття
Чи дозволять виборцям проголосувати вдома без відповідних довідок?
ЦВК опрацювала майже 100% бюлетенів: Янукович виграє 10%
Закарпаття: У Мукачеві затримали групу наркоділків
Погода у Закарпатті та Ужгороді 19 серпня
Середня сума хабара в Україні склала 24 тисячі гривень
Ужгород: У неділю в Ужгороді очікується лише 18 тепла
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...