«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Червень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 17.05.2024, 03:44:02

Головна » 2009 » Червень » 25 » Закарпатські рятувальники відвідали Словаччину



Закарпатські рятувальники відвідали Словаччину
11:41:12
 
Тривале ділове партнерство й дружні стосунки склалися між закарпатськими рятувальниками та іноземними колегами. Прикладом такої співпраці може стати й нещодавній візит працівників оперативно-рятувальної служби Закарпаття на чолі з першим заступником начальника Головного управління МНС в Закарпатській області Іваном Гецянином до міста Кошице Словацької Республіки.  
 
 Наша делегація разом з іншими поважними гостями взяла участь у проведенні 37 чемпіонату Словацької Республіки з пожежного спорту та мала офіційну зустріч з Міністром внутрішніх справ Словаччини та президентом пожежної охорони.

 

Даний візит є наступним логічним етапом розвитку співробітництва між нашим краєм та сусідньою державою. Такі зустрічі мають обопільний інтерес передусім для вирішення спільних питань щодо запобігання та ліквідації надзвичайних ситуацій природного та техногенного характеру, адже‚ коли йдеться про безпеку людей не повинно бути такого поняття‚ як кордон‚ що роз’єднує. Тому підтвердження й минулі катастрофічні повені‚ коли словаки відразу поспішили на допомогу. До речі‚ окружний уряд Кошицького краю одним із перших уклав офіційну угоду із закарпатськими рятувальниками про взаємоінформування та співпрацю щодо протипаводкового захисту‚ екологічної безпеки та виникнення лісових пожеж.

 

У ході зустрічі зі словацькими колегами також обговорювалися перспективи співпраці та обмін досвідом роботи як рівноправних партнерів у частині організації рятувальної служби та протипожежного захисту населених пунктів. Також було домовлено‚ що в подальшому найкращі команди з пожежно-прикладного спорту Закарпаття й Кошицького краю будуть брати участь в аналогічних змаганнях обидвох країн.

 

Також наші рятувальники мали чудову нагоду ознайомитися з визначними місцями Словаччини, повідомили zakarpatpost.net в Центрі пропаганди ГУ МНС в Закарпатській області.
 
 
Категорія: Закарпаття | Переглядів: 505 | Додав: valera


Також читайте на zakarpatpost.net
У Китаї стратили європейця вперше за півстоліття
Чи дозволять виборцям проголосувати вдома без відповідних довідок?
ЦВК опрацювала майже 100% бюлетенів: Янукович виграє 10%
Закарпаття: У Мукачеві затримали групу наркоділків
Погода у Закарпатті та Ужгороді 19 серпня
Середня сума хабара в Україні склала 24 тисячі гривень
Ужгород: У неділю в Ужгороді очікується лише 18 тепла
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...