«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Червень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 17.05.2024, 03:46:27

Головна » 2009 » Червень » 29 » Янукович хоче провести «одноразові» вибори



Янукович хоче провести «одноразові» вибори
11:15:13
 
Лідер Партії регіонів Віктор Янукович закликає провести президентські та парламентські вибори якомога скоріше.

 

Про це він заявив в ефірі телеканалу ICTV.

 

«Якомога скоріше (провести вибори), щоб люди дали оцінку політикам, дали мандат довіри тим, кому вони довіряють долю країни і власну долю, і це буде фундаментом подальшого об`єднання нашої держави», - вважає лідер регіоналів.

 

«Якщо вистачить політичної волі у політиків і совісті де у кого, президентські і парламентські вибори треба провести одноразово і країна повинна після цього встановити стабільність, поборотися з кризою і її перемогти», - заявив Янукович.

 

Він вважає, що «політикам треба вже припиняти політичну війну, виходити з окопів і бліндажів». «Ворог є один – бідність, з якою треба боротися, воювати і перемагати», - наголосив депутат.

 

Крім того, відповідаючи на питання, чи буде Партія регіонів наполягати на внесенні змін до Конституції і коли, Янукович заявив: «Відверто кажучи, час, коли можна було це питання розглядати і прийняти позитивне або узгоджене рішення, вже минув».

 

«Зараз всі, хто намагаються навколо питання змін до Конституції ходити – це можливість використати розмову навколо Конституції у передвиборчих технологіях», - зазначив він.

 

Янукович нагадав, що Партія регіонів подала проект змін до Конституції «ще у вересні минулого року, і ми вважає, що був час їх обговорювати».

 

«Але їх треба обговорювати прозоро, за участю громадськості, інших політичних сил, не тільки тих, які входять у парламент», - зазначив він.

 

Янукович вважає, що зміни до Конституції треба вносити тоді, «коли ми зараз примусимо владоможців виконувати діючу Конституцію».

 

«У нас було багато прикладів починаючи з 2004 року, з так званого третього туру, якого не було ні в яких законах, ні в якій Конституції, але була використана політтехнологія за принципом політичної доцільності», - нагадав він.

 

«У 2007 році також запекла політична боротьба призвела до порушення Конституції, розгону Конституційного Суду, дострокових парламентських виборів», - сказав лідер регіоналів.

 

«Після цього сталася фактична глибока політична криза, яка привела до глибокої економічної кризи. Це зробили президент разом з БЮТ, за ініціативи БЮТ. Дестабілізували ситуацію в Україні, а зараз намагаються знову грати на довірі людей і критикуючи один одного показують свою опозиційність», - заявив Янукович.

 

«До чого? Що це за кіно, для кого воно? Пройшов час, коли люди були такі довірливі і вірили у різні казки», - сказав він.
 
 
 
Категорія: Політика | Переглядів: 542 | Додав: valera


Також читайте на zakarpatpost.net
У Китаї стратили європейця вперше за півстоліття
Чи дозволять виборцям проголосувати вдома без відповідних довідок?
ЦВК опрацювала майже 100% бюлетенів: Янукович виграє 10%
Закарпаття: У Мукачеві затримали групу наркоділків
Погода у Закарпатті та Ужгороді 19 серпня
Середня сума хабара в Україні склала 24 тисячі гривень
Ужгород: У неділю в Ужгороді очікується лише 18 тепла
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...