«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Червень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 17.05.2024, 05:07:02

Головна » 2009 » Червень » 29 » Закарпаття: Лише «ширнулися» - а тут міліція…



Закарпаття: Лише «ширнулися» - а тут міліція…
13:52:51
Наркоманів на Закарпатті, хвала Богу, поки не так багато. Однак і в нас, особливо у великих містах, трапляються любителі «кайфонути». Часто грішать цим особи, котрі відбували покарання.

 

Розслідуючи кримінальну справу щодо розбійного нападу, працівники УБОЗу вирішили перевірити, чи дійсно один з їхніх «клієнтів», що проходить по цій справі, «сидить на наркоті». З’ясовуючи це, правоохоронці вийшли на кількох осіб, стійких наркоманів. Водночас оперативники отримали інформацію, що в самісінькому центрі Ужгорода група молодих людей часто збирається в одному з помешкань, яке вони перетворили на наркопритон. Неприємний запах від дурман-варива, гучна музика, гамір не раз «діставали» сусідів.

За підозрілим помешканням встановили невидимий контроль. Згодом, заручившись санкцією на обшук, оперативники навідалися у підозрілу квартиру. Двері відчинив власник оселі, 25-річний Віталій. У квартирі було ще п’ятеро молодиків віком від 20 до 30 років, усі - місцеві жителі. Шприци із залишками рідини та посуд для виготовлення наркотичної речовини яскраво свідчили: перед приходом правоохоронців компанія встигла «вколотися». Молодики перебували «під кайфом», тож візит міліції сприйняли без особливих емоцій. Усіх присутніх у наркопритоні затримали, речові докази вилучили. За результатами експертизи, у вилучених шприцах був ефедрин, котрий наркомани виготовляли кустарним способом.

Як з’ясувалося, квартиру винаймала Віталію його мати, яка виїхала за кордон на заробітки. Надсилала звідти синові гроші, тож лобуряка ніде не працював, а вирішив жити у своє задоволення. За якийсь час його помешкання перетворилося на своєрідне кубло. Сюди навідувалися наркомани зі стажем, троє із затриманих - раніше судимі: один за розбій, інші за наркотики.

За цим фактом порушено кримінальну справу, тепер міліціонери перевіряють причетність затриманих молодиків до скоєння інших злочинів. Адже не секрет, що любителі «кайфу», аби роздобути гроші для чергової дози, ладні йти на все.

 
Іван ГРИЦАН, спеціально для zakarpatpost.net
 
 
Категорія: Кримінал | Переглядів: 520 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
У Китаї стратили європейця вперше за півстоліття
Чи дозволять виборцям проголосувати вдома без відповідних довідок?
ЦВК опрацювала майже 100% бюлетенів: Янукович виграє 10%
Закарпаття: У Мукачеві затримали групу наркоділків
Погода у Закарпатті та Ужгороді 19 серпня
Середня сума хабара в Україні склала 24 тисячі гривень
Ужгород: У неділю в Ужгороді очікується лише 18 тепла
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...