«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Червень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 17.05.2024, 04:08:30

Головна » 2009 » Червень » 29 » Закарпаття: Жінка убила чоловіка качалкою...



Закарпаття: Жінка убила чоловіка качалкою...
14:12:13
Для загалом спокійного в кримінальному плані Закарпаття завжди були характерними вбивства та нанесення тяжких тілесних ушкоджень, які мають сімейно-побутове підґрунтя. На жаль, не оминає нас «битовуха» й цьогоріч.

«Він сам себе зарізав...»

Чи то криза впливає на людей, чи горілка, проте дехто зопалу робить страшні вчинки, які потім доведеться спокутувати все життя. Так, в останні дні у краї скоєно відразу кілька побутових убивств. До честі міліції, всі вони розкриті.

...Пізно ввечері у Берегівську районну лікарню забігла схвильована жінка. Вона була напідпитку і страшенно перелякана. Відвідувачка благала врятувати якогось Івана, котрий нібито встромив собі у груди ножа. За вказаною адресою негайно виїхали медики, а також слідчо-оперативна група. Однак було вже надто пізно – чоловік від отриманої травми помер.

У помешканні, де сталася трагедія, сидів 39-річний Віктор, котрий, як з’ясувалося, того дня лагодив у господарів каналізацію. Тож працівники міліції вирішили розпитати цього чоловіка, а також згадану жінку, яка виявилася 57-річною хазяйкою оселі, що тут відбувалося.

Ганна, так звали господиню, ще раз підтвердила свою версію, буцімто її співмешканець сам звів рахунки з життям. Та щось у її розповіді насторожило правоохоронців. Відчувалося: жінка явно не договорює... Зокрема, не назвала причину такої несподіваної поведінки її чоловіка. Тож розмову з Ганною продовжили у міліцейському кабінеті начальник райвідділу Ладислав Бобич та його перший заступник Микола Куриця.

Жінка стала розповідати про неадекватну поведінку співмешканця, про його постійні ревнощі. Правда, її відповіді на запитання оперативників були не дуже переконливі. А далі вона геть заплуталася, і врешті-решт зізналася, що сама вкоротила віку чоловіку.

Потерпілий, 47-річний Іван, свого часу жив на Іршавщині. Там мав сім’ю. Згодом чоловік покинув сімейне гніздо і поїхав у сусідній район, де став співмешкати з берегівчанкою Ганною, старшою за нього на 10 років. Попервах жили ніби непогано. Господиня була приватним підприємцем і добре заробляла, тож мали все необхідне. Але Іван ніде не працював. До того ж, відзначався крутим норовом, міг і накричати, й руку підняти. Проте жінка вибачала усі вибрики своєму благовірному.

Того фатального дня до них навідався місцевий житель Віктор, аби відремонтувати каналізацію. Після роботи господиня, як і годиться, запросила робітника за стіл, стала частувати. Звісно, не обійшлося без спиртного. Це явно не сподобалося Івану. Ревнощі ятрили душу. Підозрюючи Ганну у зраді, чоловік схопив ніж і кинувся з’ясовувати з нею стосунки. Прохання вгамуватися на нього не подіяли. Далі все трапилося миттєво. Під час сутички Ганна, відбиваючись, вирвала ніж й штрикнула ним Івана в груди. Лезо утрапило в самісіньке серце...

Слова жінки підтвердив і Віктор. За фактом убивства з необережності порушено кримінальну справу. Вбивця чоловіка знаходиться на підписці про невиїзд. Розпочато слідство.

Смерть у «Мерседесі»

Тривожне телефонне повідомлення про те, що у лікарню з ножовим пораненням доставили 41-річну жительку обласного центру Світлану, відразу підняло на ноги слідчо-оперативну групу Ужгородського райвідділу міліції. На місце пригоди виїхали керівники та досвідчені оперативники цього підрозділу.

Потерпілу врятувати не вдалося. Смерть була миттєвою, оскільки ніж поцілив у серце. У коридорі лікарні сидів 46-річний чоловік Світлани. Він тримався за голову і, певно, тільки тепер усвідомлював, що накоїв.  Побачивши працівників міліції, розповів, як усе було.

Подружжя жило досить заможно. Виховували двох дітей. Степан мав власний бізнес, непогано заробляв. Здавалося б, тільки жити... Того злощасного дня сім’я виїхала на пікнік. Під час гостини на природі обоє випили спиртного, й «зелений змій» розв’язав їм язики. Зав’язалася сварка. Дорогою додому в «Мерседесі» конфлікт не вщухав. За словами Степана, Світлана стала ревнувати його й дорікати подружніми зрадами. Докори дружини чоловік сприйняв болісно, далі не витримав, зупинив машину й, вийнявши з «бардачка» ніж, вдарив ним у груди дружину! Трохи отямившись, не на жарт перелякався й повіз потерпілу до найближчої лікарні в Середньому.

Нині чоловік кається, запевняє, що не хотів убивати дружину. За цим фактом порушено кримінальну справу. Однак і на цьому сумний перелік побутових убивств не закінчується.

Майже анекдотична історія сталася днями на Хустщині. У селі Липецька Поляна 31-річна дружина під час сімейної сварки кілька разів гепнула чоловіка по голові качалкою для тіста. Цього виявилося достатньо, аби невдовзі нещасний помер від черепно-мозкової травми. Бездиханне тіло сина виявила в хаті теща й повідомила в міліцію. Проти «вбивці з качалкою» порушено кримінальну справу.

 
Іван ГРИЦАН, спеціально для zakarpatpost.net
 
 
Категорія: Закарпаття | Переглядів: 720 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
У Китаї стратили європейця вперше за півстоліття
Чи дозволять виборцям проголосувати вдома без відповідних довідок?
ЦВК опрацювала майже 100% бюлетенів: Янукович виграє 10%
Закарпаття: У Мукачеві затримали групу наркоділків
Погода у Закарпатті та Ужгороді 19 серпня
Середня сума хабара в Україні склала 24 тисячі гривень
Ужгород: У неділю в Ужгороді очікується лише 18 тепла
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...