«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Липень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 17.05.2024, 04:09:25

Головна » 2009 » Липень » 3 » В інтернеті з'явилося останнє відео Майкла Джексона



В інтернеті з'явилося останнє відео Майкла Джексона
12:59:49
Компанія AEG Live, що займалася організацією концертів Майкла Джексона в Лондоні, опублікувала відео, яке зроблено на одній із останніх репетицій поп-короля.
У ролику, знятому 23 червня, за два дні до смерті співака, показано, як він виконує пісню They Don't Care About Us і танцює із вісьмома танцюристами, передає CNN.

Репетиція відбувалася на сцені спортивної арени Staples Centre в Лос-Анджелесі. На записі видно, що 50-річний Джексон незадовго до своєї смерті почував себе цілком нормально, зазначають західні ЗМІ. Він енергійно танцює і зовні не схоже, що він має якісь проблеми зі здоров'ям.

При цьому світова преса в останні дні активно писала, що Джексон перед смертю приймав сильнодіючі ліки, страждав від виснаження і перебував у постійному занепокоєнні. За повідомленнями ЗМІ, на момент смерті він був практично лисий, весь покритий ранами від голок і важив всього 51 кілограм.

Однак ті, хто бачили Джексона незадовго до його смерті, стверджують, що співак був у відмінній формі. В останній день життя він танцював три години без перерви нарівні із двадцятирічним, і ніяких побоювань у навколишніх не виникало.

"Він був дуже енергійним, радісним. На тій репетиції він був навіть веселішим, ніж звичайно", - розповів Доріан Холлі, який займався із Джексоном вокалом.

Фотограф Кевін Мазур також говорить, що Джексон був у гарній формі. "Він бігав вгору і вниз сходами, як батько, що чекає народження дитини, - цитує його AFP. - У перерві між піснями він сміявся і жартував із танцюристами і режисером. Я ніколи не бачив його таким веселим".

За даними британських ЗМІ, компанія AEG Live встигла продати 750 000 квитків на концерти Джексона, виручивши за це 50 млн фунтів стерлінгів ($ 83 млн). Зрозумівши, що скасування концертів через смерть співака загрожує величезними збитками, компанія запропонувала фанатам не повертати квитки, а залишити собі на згадку про кумира.

Нагадаємо, раніше в Інтернеті було опубліковано фотографії, зроблені під час однієї з останніх репетицій
Майкла Джексона.

Майкл Джексон помер 25 червня 2009 у віці 50 років. Розтин не виявив ознак насильницької смерті. Американські ЗМІ припускають, що Джексон міг померти від серцевого нападу.
 
 
Категорія: Культура | Переглядів: 594 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
У Китаї стратили європейця вперше за півстоліття
Чи дозволять виборцям проголосувати вдома без відповідних довідок?
ЦВК опрацювала майже 100% бюлетенів: Янукович виграє 10%
Закарпаття: У Мукачеві затримали групу наркоділків
Погода у Закарпатті та Ужгороді 19 серпня
Середня сума хабара в Україні склала 24 тисячі гривень
Ужгород: У неділю в Ужгороді очікується лише 18 тепла
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...