«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Липень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 17.05.2024, 03:44:37

Головна » 2009 » Липень » 7 » Робітник порубав фермера сокирою і повернувся добити сім’ю



Робітник порубав фермера сокирою і повернувся добити сім’ю
13:05:45
На Миколаївщині найманий робітник, який не виконав замовлення, щоб не розплачуватися за аванс, вирішив вбити свого господаря.

 

Не зважаючи на те, що чоловік сім років прожив в будинку фермера, харчувався і одягався за гроші сільського підприємця, отримавши чергову зарплату, він впав в п'яний загул.

Коли ж прийшов час звітувати за виконану роботу невдячний "найманець" двічі вдарив фермера ножем в живіт. Поранений спробував врятуватися від вбивці, але батрак наздогнав працедавця і вдарив його сокирою по голові.

Робітник виконував в господарстві фермера найбруднішу і найважчу роботу. За це він отримував житло, харчування, одягом і зарплату. З часом 52-річний чоловік, повіривши в своє "привілейоване" становище, все частіше почав ухилятися від роботи, при цьому отримані гроші витрачав виключно на горілку. Вживав алкоголь просто на подвір’ї фермера, зрозуміло, викликаючи обурення господаря.

Безперервне пияцтво робітника вивело підприємця з себе. У відповідь на докори "підсобник" не кажучи ні слова двічі вдарив господаря ножем. Ще один удар вже наніс сокирою. Все це відбувалося у дворі фермера, на очах його дружини і сина.

Поки родичі перев'язували пораненого, викликали "швидку" і міліцію зловмисник, скориставшись панікою, втік.

Правоохоронці в пошуках підозрюваного відпрацьовували сусідні села, де втікач міг переховуватися у своїх далеких родичів. Ще двох міліціонерів залишили в засідці біля будинку фермера.

Злочинець повернувся на подвір’я фермера пізно вночі. У руках у нього була сокира. Що задумав злочинець, повернувшись на місце злочин, зараз з'ясовують слідчі. Одне можна сказати напевно - не каятися і не просити пробачення у людей, що дали йому роботу і дах над головою.

На вимогу міліціонера здатися, найманий робітник замахнувшись сокирою кинувся на правоохоронця. Злочинця не зупинили два попереджувальні постріли вгору.

Працівник міліції Олександр Матвієнко, що застосував табельну зброю, говорить, що діяв виключно в рамках закону. Після попереджувальних пострілів, які можна було і не робити, вартовий вирішив стріляти нападаючому в ногу. Один постріл перебив злочинцеві відразу дві ноги: простріливши коліно, куля рикошетом пошкодила і другу кінцівку.

Сьогодні робітник і його колишній працедавець знаходяться в одній лікарні. Підприємець, хоч і залишився живий після нападу, після отриманих травм залишиться калікою.

На відміну від фермера, його найманий працівник знаходиться в лікувальному закладі під охороною. За замах на вбивство його після лікування чекають сім років позбавлення волі.
 
 
Категорія: Кримінал | Переглядів: 479 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
У Китаї стратили європейця вперше за півстоліття
Чи дозволять виборцям проголосувати вдома без відповідних довідок?
ЦВК опрацювала майже 100% бюлетенів: Янукович виграє 10%
Закарпаття: У Мукачеві затримали групу наркоділків
Погода у Закарпатті та Ужгороді 19 серпня
Середня сума хабара в Україні склала 24 тисячі гривень
Ужгород: У неділю в Ужгороді очікується лише 18 тепла
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...