«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Липень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 17.05.2024, 03:46:11

Головна » 2009 » Липень » 14 » Родича високопоставленого чиновника із Закарпаття затримали з арсеналом зброї



Родича високопоставленого чиновника із Закарпаття затримали з арсеналом зброї
15:16:05
Тернопільські правоохоронці затримали автомобіль, у салоні якого виявили арсенал зброї: бойовий автомат, три пістолети, сотні боєзарядів. За попередніми даними, один із затриманих - родич високопоставленого чиновника на Закарпатті, повідомляє zaxid.net.
Як повідомив начальник обласного управління по боротьбі з організованою злочинністю Ярослав Рак, приїжджі придбали в Чорткові партію цукру. Під час оформлення документів на тонни продукту між підприємцями виникло непорозуміння. Власники побоялися, що їх ошукають. Тому й викликали міліціонерів. Бізнесмени до того часу виїхали із заводу.

Інформацію про підозрюваних передали на найближчі пости ДАІ, в сусідній райвідділ міліції, черговому обласного управління внутрішніх справ. На допомогу чортківським міліціонерам поспішив УБОЗ з обласного центру. Автомобіль марки Volkswagen Touareg співробітники підрозділу Державтоінспекції Чортківського району затримали на виїзді з міста. У ньому знаходилися 42-річний киянин і 44-річний житель Ужгорода. Ще одного 41-річного закарпатця затримали на автомобілі марки Mercedes-Benz.

Цю іномарку оперативники зустріли в лісопосадці поблизу села Оришківці Гусятинського району. Саме в цьому авто міліціонери знайшли сумку з арсеналом зброї. Іномарку було переобладнано під справжній пересувний офіс - з ноутбуком, факсом, принтером, виходом в інтернет.

За допомогою офісної техніки можна було, не виходячи із салону, створювати та надсилати будь-які документи, в тому числі й бухгалтерські. Крім цього, у підприємців був і автомат Калашникова, обладнаний глушником, чотири магазини до нього, споряджені боєзарядами. Крім цього в салоні авто було два пістолети марки ТТ і п'ять споряджених магазинів до них, ще один пістолет марки Наган, ствол і магазин до пістолету Форт. Міліціонери налічили 227 зарядів різного калібру, які вилучили у бізнесменів.

Усіх трьох підозрюваних доставили в обласне управління боротьби з організованою злочинністю. Щодо одного з підприємців порушено кримінальну справу за ст. 263 Кримінального кодексу України - незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибухівкою. Експерти обласного науково-дослідницького експертно-криміналістичного центру встановили, що все вилучене є бойовою зброєю, придатною для застосування. Працівники УБОЗ з'ясовують походження арсеналу. Триває розслідування.

Як повідомлялося, вчора, 13 липня, народний депутат від
НУ-НС Андрій Парубій заявив, що звернувся в Генпрокуратуру та СБУ з проханням прискорити розслідування загибелі 14-річного підлітка у Львівській області в результаті наїзду на нього скутера, яким керував, за попередніми даними, родич депутата Львівської облради.
 
 
Категорія: Закарпаття | Переглядів: 450 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
У Китаї стратили європейця вперше за півстоліття
Чи дозволять виборцям проголосувати вдома без відповідних довідок?
ЦВК опрацювала майже 100% бюлетенів: Янукович виграє 10%
Закарпаття: У Мукачеві затримали групу наркоділків
Погода у Закарпатті та Ужгороді 19 серпня
Середня сума хабара в Україні склала 24 тисячі гривень
Ужгород: У неділю в Ужгороді очікується лише 18 тепла
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...