«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Липень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 17.05.2024, 07:29:11

Головна » 2009 » Липень » 23 » У Києві зірвано прем’єру фільму «Бруно»



У Києві зірвано прем’єру фільму «Бруно»
08:14:44
 
22 липня у Києві мала відбутись неофіційна прем’єра фільму «Бруно», головну роль у якому зіграв Саша Барон Коен.

 

У київському приватному кінотеатрі «Purity» зібралась  молодь та преса. Саме тут 22 липня о 22-30 мала відбутись прем’єра фільму «Бруно». Оскільки Експертна комісія з питань розповсюдження та демонстрування фільмів при Міністерстві культури і туризму України заборонила показ фільму, група прогресивних людей вирішила влаштувати закритий перегляд фільму. Організатори були у білих футболках із зображенням Бруно.

 

«Ми з друзями зібрались подивитись заборонений «Бруно», - розповідає Анастасія Дрізо, організатор акції. – Кілька з них попросили нас зробити сюжет про це, ми запросили знайомих журналістів і нас стало ще більше. А так як ще багато людей виявили бажання подивитись фільм, то ми вирішили зробити великий закритий показ».

 

Організатори написали пост у livejournal і оголосили конкурс на кращий слоган для футболки для прем’єри. «Були різні варіанти, - продовжує Настя. – «Я хочу Сашу Барона Коена», «Бруно! Смотрите, у меня вертится» та інші. Футболки випущені поки що в кількості 10 штук, але так як вони користуються попитом, думаю ми випустимо ще і будемо їх продавати».

 

Розпочалось дійство прес-конференцією, на якій про своє ставлення до фільму та рішення Експертної комісії висловлювали режисер Віктор Придувалов, телеведучий та юрист Ігор Посипайко, головний редактор журналу EGO Андрій Тараненко та інші. Але не встигли організатори оголосити, що зараз відбудеться демонстрація фільму, як у відкрите вікно залетіла димова шашка.

 

Приміщення заповнилась димом, не було нічого видно і стало важко дихати. Люди швидко почали виходити на вулицю. А організатори - хапатись за голову, хто ж зірвав їхню закриту прем’єру. Як виявилось, версії таки були.

 

«Ми чули, що Казбек Бектурсунов, радник київського міського голови теж хотів зробити закриту прем’єру, але ми почали перші, тому можливо, це був він, - каже Влад Іваненко, головний редактор сімейного журналу «Отдохни». – Нас запитують, чи ми самі не зірвали прем'єру, але навіщо це нам?».

 

В результаті прем'єра так і не відбулась. Спочатку організатори закликали людей не розходитись і таки подивитись фільм, але через проблеми із електрикою показ перенесли на інший день.

 

Серед гостей, які так і не подивились прем’єру були: учасник дуету імені Чехова Антон Лірник, травесті-діва Монро, Слава з гурту «НеАнгели» та інші.
 
 
 
Категорія: Скандали | Переглядів: 822 | Додав: valera


Також читайте на zakarpatpost.net
У Китаї стратили європейця вперше за півстоліття
Чи дозволять виборцям проголосувати вдома без відповідних довідок?
ЦВК опрацювала майже 100% бюлетенів: Янукович виграє 10%
Закарпаття: У Мукачеві затримали групу наркоділків
Погода у Закарпатті та Ужгороді 19 серпня
Середня сума хабара в Україні склала 24 тисячі гривень
Ужгород: У неділю в Ужгороді очікується лише 18 тепла
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...