«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Травень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 09.05.2024, 07:36:00

Головна » 2011 » Травень » 17 » Балога: До 22 червня треба готуватися із заходами жорсткого попередження



Балога: До 22 червня треба готуватися із заходами жорсткого попередження
11:12:36
 

Заходи, які будуть проводитися в країні 22 червня - у день початку Великої Вітчизняної війни - не повинні перетворитися на черговий виток суспільного протистояння. Запобігти повторенню львівських подій 9 травня – таким є завдання місцевих органів влади і правоохоронні органів. У цьому переконаний лідер Єдиного Центру Віктор Балога.

За його словами, очевидним є прорахунок силових структур Львівщини, які не могли заздалегідь виявити підготовку до масових зіткнень у День Перемоги. "Місцеві силовики можуть наводити безліч аргументів на своє виправдання, але неспростовним залишається факт заподіяння величезної шкоди репутації не лише Львова, а всієї країни. Жаль, що іноземні ЗМІ одержали привід для хвилі критичних матеріалів. Особливо прикро спостерігати, як зловтішаються деякі російські політики, шовіністи і журналісти. І не так важливо, що вони це роблять навмисно і цілеспрямовано. Головне, що ми самі дозволили поставити темну пляму на своєму іміджі, втративши здоровий глузд, гідність і пристойність".

На цьому тлі, відзначив В.Балога, категорично неприйнятними є наміри деяких політичних сил і навіть окремих високопоставлених посадовців повторити львівський сценарій 22 червня. Усілякі заклики чи готовність прибути до Львова для відзначення початку Великої Вітчизняної війни слід розцінювати як підготовку до нових зіткнень.

"Немає ніяких мирних намірів у тих, хто добре усвідомлює, що червоні прапори на Заході країни здатні призвести до насильства. Тому будь-які плани направити червонопрапорні делегації треба припиняти, від кого б не виходили подібні ідеї. Правоохоронні органи мають кваліфікувати такі дії, як провокацію насильства і загрозу суспільному спокою, і зобов'зані діяти безкомпромісно та жорстко. І чиновники, і політики всіх кольорів повинні розуміти всю міру своєї особистої відповідальності за ескалацію напруженості, яка лише поглиблює лінії розколу України. Необхідно запобігти цьому завчасно. Хто не впорається із таким завданням – має піти у відставку негайно. Мир у суспільстві важливіший за будь-чиє крісло", - наголосив В.Балога.
 
 
Категорія: Закарпаття | Переглядів: 366 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
Оборонний комплекс часів Другої світової війни – Лінію Арпада – на Закарпатті перетворюють на туристичний об’єкт
Составлен топ-лист книг Третьего Рейха
Ужгород: Завтра відбудеться зустріч з учасниками Всеукраїнської велоестафети
У Білорусії розбився МіГ-29 разом з екіпажем
В Угорщині евакуюють 6 тисяч людей через ймовірність нового викиду токсинів
Міліція: водій автобуса, протараненого потягом, міг бути сектантом
ПР звинуватила європейську партію в необ'єктивності щодо України
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...