«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Грудень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 17.05.2024, 05:34:11

Головна » 2009 » Грудень » 19 » Бізнесмен забетонував в офісі труп компаньйона, потім наклав на себе руки



Бізнесмен забетонував в офісі труп компаньйона, потім наклав на себе руки
09:57:46
 
У Челябінській області розкрито вбивство чоловіка, з яким розправився його партнер по бізнесу, замурувавши жертву прямо в офісі.
 
Також встановлено, що через кілька місяців вбивця сам наклав на себе руки, не впоравшись з фінансовими проблемами навіть наодинці. У зв'язку із смертю підозрюваного кримінальну справу за фактом зникнення його партнера по бізнесу було припинено, повідомляється на офіційному сайті слідчого управління при прокуратурі Челябінській області.
 
За даними слідства, 28 березня 2009 року 40-річний бізнесмен Олексій Корнієнко поїхав з дому на автомобілі Toyota Land Cruiser і загубився. Його машина була виявлена 30 березня біля будинку № 85 по вулиці Єлькіна в Челябінську. Слідчий відділ по Радянському району порушив кримінальну справу за частиною 1 статті 105 КК РФ (вбивство). Протягом тривалого часу розкрити злочин не вдавалося. Однак пізніше "в ході оперативно-розшукових заходів було встановлено, що причетний до вчинення злочину Олексій Смирнов, Корнієнко партнер по бізнесу".
 
Слідчі встановили, що 28 березня Смирнов і Корнієнко зустрілися в офісі фірми в підвальному приміщенні будинку по вулиці Шаумяна в Челябінську. Там і сталося вбивство. "У результаті Смирнов сховав тіло загиблого, заливши його бетоном, в кабінеті директора, - пояснюється в повідомленні. - Наслідком в ході обшуку 9 вересня 2009 тіло було виявлено". У ході розслідування Смирнова причетність до злочину була повністю підтверджена. У той же час, як стверджують слідчі, сам підозрюваний у вбивстві Олексій Смирнов вчинив суїцид в гаражному боксі 4 липня 2009 на території ГСК "Згода". Оперативники вважають, що причиною самогубства Смирнова стали "фінансові проблеми".
 
Нагадаємо, 16 листопада близько 11 години ранку, на проспекті Леніна в Орджонікідзевському районі Запоріжжя невідомі напали на місцевого бізнесмена. Мабуть, метою зловмисників був кейс бізнесмена, в якому, за попередніми даними, знаходилася велика сума в доларах США. Нападників було двоє. Один з них відкрив стрілянину по бізнесменові, коли той почав чинити опір і намагався не дати вирвати з рук кейс з грошима. Як розповів начальник ГУМВС в Запорізькій області Віктор Ольховський, "стріляли в бізнесмена з травматичної зброї".
 
 
 
Категорія: Кримінал | Переглядів: 462 | Додав: valera


Також читайте на zakarpatpost.net
У Китаї стратили європейця вперше за півстоліття
Чи дозволять виборцям проголосувати вдома без відповідних довідок?
ЦВК опрацювала майже 100% бюлетенів: Янукович виграє 10%
Закарпаття: У Мукачеві затримали групу наркоділків
Погода у Закарпатті та Ужгороді 19 серпня
Середня сума хабара в Україні склала 24 тисячі гривень
Ужгород: У неділю в Ужгороді очікується лише 18 тепла
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...