«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Лютий 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 08.05.2024, 19:08:14

Головна » 2011 » Лютий » 3 » Блогер узяв на себе відповідальність за знищення пам'ятника Сталіну



Блогер узяв на себе відповідальність за знищення пам'ятника Сталіну
13:41:02
 

Один з блогерів взяв на себе відповідальність за підрив пам'ятника Сталіну в Запоріжжі. У своєму ЖЖ kikhot1953 описав хронометраж дій, який може бути перевірено при зіставленні із записами з камери спостереження.

"У зв'язку з тим, що результати моїх дій зараз використовуються для переслідування невинних людей і вирішення силовими структурами своїх давніх бажань, я змушений вкотре взяти відповідальність за припинення існування пам'ятника кривавому катові-Кобі у Запоріжжі", - повідомляє блогер.

Він також вирішив надати незаперечні, на його думку, факти, про які може знати лише відповідальний за це, і які можна легко перевірити за допомогою матеріалів, знайдених на місці, і записів відеокамер спостереження.

"Вкотре заявляю, що метою моїх дій не було залякування когось, навпаки це була природна реакція у відповідь на спробу залякування суспільства і мене особисто за допомогою цього пам'ятника", - пише блогер.

Крім того, за його словами, також не переслідувалися цілі руйнувань і, тим більше, нанесення шкоди здоров'ю людей, для цього було докладено всіх зусиль і "так буде і в майбутньому". "Важливою умовою виконання операції була відсутність людей на першому поверсі будівлі (офісу КПУ - ред.), інакше операція була б виконана 27 листопада чи 21 грудня 2010 року", - зазначив він.

Він також наголосив, що не належить до жодної організації, і діє сам по собі. Блогер також навів докази, які, за його словами, повинні бути розглянуті як силовими органами, так і громадськістю, з метою недопущення звинувачень невинних.

Він описав тип зарядного пристрою, а також докладний хронометраж дій у новорічну ніч. "Час проведення всієї операції не перевищує тривалості святкового перекуру", - пише він. Блогер також зазначив, що готував акцію два місяці.

"Таких символів на території України не буде - будь-якою ціною. Я кажу про це з позиції сили, бо при всій повазі до людей всередині охоронних жигулів сьомої моделі і найманих ветеранів спецслужб, ні за знаннями, ні за вмінням, ні за ефективністю вони мені не суперники", - повідомляє блогер.

Він також зазначив, що до подій у Макіївці ніякого відношення не має, проте попередив, що пам'ятник Сталіну, який планують поставити в Одесі, також буде знищено.

Як повідомлялося, у новорічну ніч на території запорізького обкому Компартії України невідомі підірвали пам'ятник Сталіну. У результаті вибуху саморобного вибухового пристрою постамент зруйновано повністю, а також пошкоджено будівлю обкому.

5 січня прокуратура Запорізької області кваліфікувала вибух пам'ятника Сталіну як терористичний акт. Розслідування передано Службі безпеки України. Пізніше правоохоронці склали фоторобот чоловіка, який підозрюється у підриві пам'ятника Сталіну.
 
 
Категорія: Україна | Переглядів: 342 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
Янукович призначив Повалій своїм позаштатним радником
Оборонний комплекс часів Другої світової війни – Лінію Арпада – на Закарпатті перетворюють на туристичний об’єкт
Ученые предупреждают о возможной сексуальной эпидемии
Погода у Закарпатті та Ужгороді 19 серпня
Середня сума хабара в Україні склала 24 тисячі гривень
Составлен топ-лист книг Третьего Рейха
Ужгород: Завтра відбудеться зустріч з учасниками Всеукраїнської велоестафети
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...