«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Січень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 09.05.2024, 09:07:37

Головна » 2011 » Січень » 27 » Читайте в черговому номері газети «НЕДІЛЯ»: Про українську мрію у щоденнику Сергія Федаки; Мистецтво рятує світ...



Читайте в черговому номері газети «НЕДІЛЯ»: Про українську мрію у щоденнику Сергія Федаки; Мистецтво рятує світ...
13:34:19
 
А ще у суботньому номері газети Вас зможуть зацікавити події, що сталися на цьому тижні у Закарпатті, Україні та світі, кримінальні новини краю, погода на наступний тиждень, телепрограма та багато цікавих новин. Шукайте газету «НЕДІЛЯ» у приватних розповсюджувачів преси та у кіосках «Укрпошти».
 
Із щоденника Сергія ФЕДАКИ… УКРАЇНСЬКА МРІЯ
Країна з великими труднощами повертається до робочого ритму після затяжних святкувань. Ця традиція нас коли-небудь доведе до ручки, але кілька років у запасі ще маємо. Про цей рік влада висловилася дуже суперечливо. З одного боку, усі розпочаті реформи цього року ще не дадуть ефекту – хіба що з наступного. Бо ж тоді будуть парламентські вибори, там вже доведеться звітувати про щось позитивне. З іншого боку, вже до 24 серпня цього року обіцяно покінчити із кризовими і зустріти 20-річчя держави бодай із якимись здобутками, інакше бо взагалі не буде, що святкувати. Так що рік обіцяє бути цікавим: особливо губи не розкатувати, але до позитиву таки прагнути. Що не кажіть, а 20 років – величезний час.
Детальніше читайте у газеті «НЕДІЛЯ» від 28 січня
 
МИСТЕЦТВО РЯТУЄ СВІТ
Суспільство все більше починає усвідомлювати перевагу духовного над матеріальним. Відбувається це і на Закарпатті. Все частіше люди наповнюють своє життя Вчинками, надають допомогу нужденним, займаються благодійністю та меценатством. Важливо, що цю тенденцію активно підхопили, протягнуту руку на допомогу вже не відштовхують. А добрі справи не залишаються непоміченими. За них благодійники та небайдужі отримують дитячий сміх, посмішки і радість на батьківських обличчях, щасливий блиск в очах. І це для них дорожче за всі нагороди та лаври. Про підготовку вже третьої благодійної виставки-продажу, яка пройде за участі й підтримки закарпатських митців у рамках акції «Підприємці – дітям», розповів журналісту газети «НЕДІЛЯ» її натхненник, громадський діяч, бізнесмен і голова Закарпатської обласної організації Партії промисловців і підприємців України Михайло Байко.
Детальніше читайте у газеті «НЕДІЛЯ» від 28 січня
 
МАТИ ЗАРІЗАЛА БАТЬКА, А ДОНЬКА ЗАЯВИЛА, ЩО ТОЙ УПАВ...
Ця трагедія, спричинена горілкою, розігралася днями в одній з родин на Мукачівщині. Вечірньої пори у Мукачівський райвідділ міліції надійшло повідомлення від 29-річної жительки смт Чинадійово про те, що на сходах перед будинком вона виявила мертвим свого 53-річного батька. За словами заявниці, нетверезий батько упав на сходах, сильно вдарившись головою. На місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група. На тілі покійного слідів насильства спершу не виявили. Хоча правоохоронці звернули увагу на незначний поріз на грудях покійного. Але жінка пояснила, що батько порізався розбитим посудом, коли влаштував в оселі п’яний погром. Окрім цього, досвідчені оперативники зауважили на столі два ножі, один з яких був з дивними, схожими на кров плямами.
Детальніше подробиці цієї трагедії читайте у газеті «НЕДІЛЯ» від 28 січня
 
 
Категорія: Закарпаття | Переглядів: 346 | Додав: valera


Також читайте на zakarpatpost.net
Оборонний комплекс часів Другої світової війни – Лінію Арпада – на Закарпатті перетворюють на туристичний об’єкт
Составлен топ-лист книг Третьего Рейха
Ужгород: Завтра відбудеться зустріч з учасниками Всеукраїнської велоестафети
У Білорусії розбився МіГ-29 разом з екіпажем
В Угорщині евакуюють 6 тисяч людей через ймовірність нового викиду токсинів
Міліція: водій автобуса, протараненого потягом, міг бути сектантом
ПР звинуватила європейську партію в необ'єктивності щодо України
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...