«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Грудень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 17.05.2024, 03:41:12

Головна » 2009 » Грудень » 26 » Чоловік зарізав і спалив бабусь заради двох мішків цукру



Чоловік зарізав і спалив бабусь заради двох мішків цукру
17:40:51
Правоохоронні органи Пензенської області розкрили жорстоке вбивство двох жінок похилого віку. Здобиччю злочинця, який здійснив криваву розправу напередодні новорічних свят, стали два мішки цукру.

"Солодке життя" зловмиснику не вдалася, оскільки в лічені години він був затриманий міліціонерами. Як виявилося, до подвійного вбивства причетний 40-річний уродженець селища Луч Башмаковського району Пензенської області, повідомляє місцеве слідче управління. Підозрюваний вже дав свідчення.
20 грудня 2009 в Каменський міжрайонний слідчий відділ (СО) при прокуратурі Пензенської області надійшло повідомлення про спалах будинку в селищі Луч, де при гасінні пожежі було знайдено два жіночих трупи з ознаками насильницької смерті.
Загиблими виявилися 80-річна господарка будинку та її знайома, 1933 року народження, які проживали разом.
21 грудня слідчим Каменського міжрайонного СО порушено кримінальну справу за п. "а" ч.2 ст.105 КК РФ (вбивство двох осіб). Тоді ж для подальшого розслідування була створена слідча група у складі двох працівників того ж СО.
У короткий проміжок часу оперативникам вдалося встановити передбачуваного вбивцю. Того ж дня міліціонерами був затриманий місцевий житель 1969 року народження, раніше судимий за злочини проти власності.
Слідчим вдалося "встановити психологічний контакт з підозрюваним і грамотно провести допит". Під тиском доказів здобутих раніше затриманий дав свідчення і розповів докладніше про злочин.
За словами підслідного, 20 грудня близько 6 годин він вирішив заволодіти грошима потерпілих, які проживали в одному будинку і займалися домашнім господарством, отримуючи пенсію. З цією метою зловмисник взяв у себе вдома ніж, після чого зайшов в оселю до потерпілим і зажадав від жінок гроші. Отримавши відмову, злочинець наніс жертвам множинні удари ножем, а потім добив їх обухом сокири по голові.
Вбивця обшукав будинок у пошуках коштів, взяв два мішки цукру і пішов. Чоловік підпалив будинок, щоб приховати сліди злочину.
Підозрюваний затриманий за ст.ст.91 та 92 КПК Росії. Слідство триває. Також вирішується питання про пред'явлення обвинувачення затриманому і його арешт.
 
Категорія: Кримінал | Переглядів: 402 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
У Китаї стратили європейця вперше за півстоліття
Чи дозволять виборцям проголосувати вдома без відповідних довідок?
ЦВК опрацювала майже 100% бюлетенів: Янукович виграє 10%
Закарпаття: У Мукачеві затримали групу наркоділків
Погода у Закарпатті та Ужгороді 19 серпня
Середня сума хабара в Україні склала 24 тисячі гривень
Ужгород: У неділю в Ужгороді очікується лише 18 тепла
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...