«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Травень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 09.05.2024, 15:52:28

Головна » 2010 » Травень » 17 » Чотирирічна дівчинка через Інтернет виступила проти російської міліції



Чотирирічна дівчинка через Інтернет виступила проти російської міліції
15:12:58
В Інтернет виклали запис бесіди з чотирирічною мешканкою російського Липецька Оленою Докукіною, яку міліціонери штовхнули ногою під час спроби затримати її батьків.

Дівчинка розповіла, як її штовхнули, вона впала на асфальт і "обдерла щічку". Потім Олена заявила, що міліціонери били її маму, а тата посадили в міліцейську машину і у нього відібрали трубку. За словами дівчинки, її батько пив у парку тільки лимонад, а горілку не пив.

Конфлікт двох міліціонерів і двох сімей з дітьми стався 9 травня в парку Сокольських металургів. Обох чоловіків затримали і відпустили наступного дня, оштрафувавши за нецензурні висловлювання, повідомила дружина одного з них Юлія Докукіна. За її словами, вона сама зняла побої і написала скаргу в прокуратуру.
За словами Докукіної, двоє міліціонерів спочатку відібрали у відпочиваючих пляшку з лимонадом, заявивши, що вони розпивають спиртне в недозволеному місці. Потім вони погрожували Юлії, що "випишуть" їй статтю за те, що вона їх вдарила по обличчю. Після цього міліціонери викликали дві патрульні машини і почали силоміць забирати двох чоловіків з компанії.

Чотирирічна донька схопилася за ноги батька, але міліціонер штовхнув її ногою, і дівчинка впала, вдарившись обличчям об асфальт. Після цього міліціонери схопили мати дівчинки, а коли вона попросила відпустити її, щоб вона могла підняти дитину, один з міліціонерів запропонував їй стати на коліна, що вона і зробила. У відділку ще один з міліціонерів пообіцяв Олені відправити її в дитячий будинок.

За версією правоохоронних органів, 9 травня о 23:00 до відділку міліції номер 5 міста Липецька були доставлені двоє молодих людей "за здійснення дрібного хуліганства". До адміністративного протоколу були долучені пояснення правопорушників, які підтвердили факт дрібного хуліганства – "чоловіки нецензурно висловлювалися в громадському місці", - сказала в інтерв'ю начальник відділу інформації і громадських зв'язків УВС в Липецькій області Наталія Маслакова. За її словами, на підставі заяви, що надійшла до прокуратури, наразі "проводиться перевірка, за результатами якої буде вжито відповідних заходів".
 
 
Категорія: Світ | Переглядів: 375 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
Оборонний комплекс часів Другої світової війни – Лінію Арпада – на Закарпатті перетворюють на туристичний об’єкт
В Угорщині евакуюють 6 тисяч людей через ймовірність нового викиду токсинів
ПР звинуватила європейську партію в необ'єктивності щодо України
Україна не скоротить викиди парникових газів
Офіційний курс валют на понеділок, 25 жовтня
Студентські протести в Лондоні обернулися погромами: 32 затриманих
Відомтсво Азарова зобов’язалось за півроку заплатити Microsoft 100 мільйонів доларів
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...