«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Грудень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 17.05.2024, 08:55:59

Головна » 2009 » Грудень » 11 » ДАІ назвала винуватця ДТП за участю Шевченка



ДАІ назвала винуватця ДТП за участю Шевченка
12:44:52
У ДАІ назвали винуватця ДТП за участю футболіста Андрія Шевченка, яке трапилося у Києві 3 грудня.

Нагадаємо, що Porsche, яким керував Шевченко, зіткнувся з джипом Honda CRV, за кермом якого була жінка. За інформацією очевидців, Honda несподівано вискочила на смугу, по якій рухався Porsche, "підрізавши" автомобіль Шеви.
Після розбору схеми ДТП, а також опитування свідків, дізнавачі прийшли до висновку, що у ДТП винна пані за кермом джипа Honda CRV, повідомили в столичному управлінні ДАІ.
Водієм джипа Honda CRV виявилася Софія Михайлівна Голдобіна, дружина знаменитого українського хокейного тренера Валерія Голдобіна.
Ймовірно, вона забула про п. 10.1 Правил дорожнього руху: "перед початком маневру водій повинен переконатися, що це безпечно для інших учасників руху".
Також дружина хокейного тренера порушила п. 10.3 Правил - "у разі перестроювання водій повинен дати дорогу транспортним засобам, що рухаються в попутному напрямку з ним по тій смузі, на яку він хоче перебудуватися. Якщо автомобілі почали перебудовуватися одночасно – водій, який знаходиться ліворуч, повинен дати дорогу тому, хто їде справа". І хоча у випадку зі "зірковим" зіткненням жінка їхала праворуч, очевидці твердять, що одночасного перестроювання не було.
В ДАІ відзначили, що матеріали вже передані в Шевченківський районний суд, і там будуть вирішувати, яке покарання застосувати до Софії Голдобіної. Взагалі за таке порушення передбачено або штраф – від 340 до 425 грн, або позбавлення водійських прав від 6 до 12 місяців. Якщо автомобілі застраховані, то всі витрати мінус франшиза (фіксована сума, яку за договором страховики не відшкодовують) оплатить страхова компанія. А от якщо вирішать забрати права – доведеться жінці підучити правила і поїздити певний час пасажиром.
Втім, як розповів чоловік Софії Валерій Голдобін, Honda, що постраждала в ДТП з Porsche Шеви, вже відремонтована. Страхова компанія оцінила ремонт у 25 тис. грн.
"Софія просто втомилася від такої уваги, - зізнався Валерій. - У будь-якому разі, вона каже, що не винна, і я їй вірю".
Шевченко автомобіль ще не відремонтував. Прес-аташе ФК "Динамо" Олексій Семененко розповів про те, що Андрій їздить на автомобілі "Мерседес" класу G. "Я не запитував його, відремонтував він машину чи ні. Бачив, що він пересів на інший автомобіль. Але що ви думаєте, у нього один автомобіль, чи що?"
 
 
Категорія: Україна | Переглядів: 404 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
У Китаї стратили європейця вперше за півстоліття
Чи дозволять виборцям проголосувати вдома без відповідних довідок?
ЦВК опрацювала майже 100% бюлетенів: Янукович виграє 10%
Закарпаття: У Мукачеві затримали групу наркоділків
Погода у Закарпатті та Ужгороді 19 серпня
Середня сума хабара в Україні склала 24 тисячі гривень
Ужгород: У неділю в Ужгороді очікується лише 18 тепла
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...