«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Грудень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 09.05.2024, 11:43:48

Головна » 2010 » Грудень » 28 » Депутат: В Україні почалася "білорусизація" країни



Депутат: В Україні почалася "білорусизація" країни
15:04:50
 

Народний депутат фракції НУ-НС Ірина Геращенко вважає, що екс-президенти Леонід Кравчук, Леонід Кучма і Віктор Ющенко не повинні мовчки спостерігати за "білорусизацією" України.

Коментуючи затримання Юрія Луценка, Геращенко в ефірі телеканалу ТВі заявила, що "суспільство не сприймає сьогоднішні репресії виключно як боротьбу з корупцією, тому що боротьбу з корупцією потрібно починати з себе".

"І якщо Луценка затримали нібито через економічну справу, щодо розкрадання державного майна, заволодіння державним майном в особливо великих розмірах, то сьогодні опозиція повинна вимагати, як мінімум, порушити кримінальні справи проти тих депутатів-сумісників, які півроку отримують дві зарплати: депутата Верховної Ради і міністра чи губернатора, і за цей час отримали, за півроку приблизно, по 100-150 тисяч гривень ", - додала вона.

Геращенко вважає, що сьогоднішні дії влади щодо опозиції є спробою залякати суспільство. "Ми впевнено і дуже швидкими кроками йдемо до білоруського варіанту в Україні", - говорить депутат.

"Мене сьогодні дуже турбує, чому мовчить Ющенко. Мені здається, що сьогодні настав той час, коли потрібно, щоб три Президенти України - і Кравчук, і Кучма, і Ющенко - які так чи інакше будували Україну, вони не повинні сьогодні мовчки спостерігати над "білорусизацією" України. Україна - це не Росія, але це і не Білорусь ", - додала депутат.

Геращенко зазначила, що депутати від опозиції мають намір звернутися до трьох Президентів України, щоб вони пояснили нинішньому главі держави Віктору Януковичу, які наслідки для країни може мати переслідування опозиції.

"Ми збираємося це зробити: звернемося до трьох президентів з проханням, щоб вони зустрічалися з Януковичем, і поговорили ... Мені здається, що потрібно, щоб Януковичу його колеги по кріслу і по Банковій розповіли про те, які це може мати наслідки для нього особисто, для його команди і Українои ", - додала вона.

Як повідомлялося, вчора, 27 грудня, Печерський районний суд змінив запобіжний захід Луценку з підписки про невиїзд на утримання під вартою терміном до 27 лютого. Адвокат Луценка Ігор Фомін заявив, що має намір оскаржити рішення суду про зміну запобіжного заходу його підзахисному з підписки про невиїзд на утримання під вартою. 
 
Категорія: Україна | Переглядів: 380 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
Оборонний комплекс часів Другої світової війни – Лінію Арпада – на Закарпатті перетворюють на туристичний об’єкт
Составлен топ-лист книг Третьего Рейха
Ужгород: Завтра відбудеться зустріч з учасниками Всеукраїнської велоестафети
В Угорщині евакуюють 6 тисяч людей через ймовірність нового викиду токсинів
Міліція: водій автобуса, протараненого потягом, міг бути сектантом
ПР звинуватила європейську партію в необ'єктивності щодо України
Україна не скоротить викиди парникових газів
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...