«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Травень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 09.05.2024, 11:49:18

Головна » 2011 » Травень » 30 » Десятикласниця з Мукачева Поліна Авраменко нагороджена відзнакою "Гордість і надія України"



Десятикласниця з Мукачева Поліна Авраменко нагороджена відзнакою "Гордість і надія України"
16:53:34
 

Нову відомчу відзнаку «Гордість і надія України» за ініціативи міністра освіти і науки, молоді та спорту Дмитра Табачника у цьому році запровадило МОНмолодьспорту. Про це повідомили у прес-службі відомства.

«Унікальність цієї нагороди у тому, що нею будуть нагороджуватися учні загальноосвітніх навчальних закладів. Влучна назва «Гордість і надія України» підкреслює значення досягнень кращих школярів для подальшої розбудови нашої країни та засвідчує щирі сподівання і надію на зростання молодих талантів, повну реалізацію їхніх творчих можливостей», йдеться у повідоменні прес-служби.
 
Відповідно до наказу Міністерства № 243-к, за підсумками цього навчального року відзначено п’ять найкращих учнів країни:
 
 Дарину Зевіну – ученицю 11-го класу середньої загальноосвітньої школи № 133 міста Києва, яка привезла з Перших юнацьких Олімпійських ігор у Сінгапурі, повний комплект нагород (золоту, срібну та бронзову медалі);
 
Анастасію Камінську – ученицю 11-го класу Херсонського Академічного ліцею при Херсонському державному університеті, учасницю Міжнародній олімпіаді з екології у Туреччині;
 
Поліну Авраменко – ученицю 10-го класу Мукачівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 1 ім. О.С.Пушкіна, учасницю Міжнародної олімпіади з екології у Туреччині;
 
Юлію Осьмак – ученицю 7-го класу Києво-Печерського ліцею № 171 «Лідер» міста Києва, яка у листопаді 2010-го року перемогла в молодіжному чемпіонаті з шахів у Греції, ставши серед дівчат у своїй віковій категорії найкращою в світі;
 
Олега Степка – учня 11-го класу Запорізького обласного інтернату спортивного профілю, який на Перших юнацьких Олімпійських іграх завоював більше за всіх медалей – чотири (2 золоті – на брусах і на коні; 2 срібні – у багатоборстві та вільних вправах).
 
Як повідомлялоcя, МОНмолодьспорту надсилатимуть кращих студентів та аспірантів на навчання та стажування у провідні вищі навчальні заклади та наукові установи за кордоном.
 
«Світ освіт»
Джерело: http://karpatnews.in.ua
Категорія: Закарпаття | Переглядів: 411 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
Оборонний комплекс часів Другої світової війни – Лінію Арпада – на Закарпатті перетворюють на туристичний об’єкт
Составлен топ-лист книг Третьего Рейха
Ужгород: Завтра відбудеться зустріч з учасниками Всеукраїнської велоестафети
В Угорщині евакуюють 6 тисяч людей через ймовірність нового викиду токсинів
Міліція: водій автобуса, протараненого потягом, міг бути сектантом
ПР звинуватила європейську партію в необ'єктивності щодо України
Україна не скоротить викиди парникових газів
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...